Nu är stenplattorna borta…

1 kommentar

Nu är stenplattorna borta

Nu är stenplattorna borta, och man känner sig mer än lättad på mer än ett sätt. Nu har man frigjort ytterligare utrymme här hemma, men det finns ändå fler ägodelar som måste ge sig av.

Användbara, likväl som icke användbara. Detta är ändå en väldigt god början.

Nu när väl stenplattorna fått komma till ett nytt hem, så kan man fokusera på annat som också behöver få ett nytt hem. Antingen hos mig, eller hos någon annan. Eller så får det återgå till kretsloppet.

Oavsett så känns det bra att låta saker och ting få ytterligare ett syfte.

Samtidigt vet jag om att man behöver beställa lite nytt material för ett kommande projekt. Men det är ju så att det gamla ibland behöver ersättas av något nyare och starkare.

I kväll beställde man allt material, och även om det sved i plånboken så var det värt varenda krona! Om ca en vecka kommer ByggMax att leverera det hem hit, och under kommande helg har man mängder med jobb att utföra.

Tacksamt nog så kommer man att få god hjälp. Just detta projekt kommer att vara viktigt på mer än ett sätt, och det kommer att underlätta vardagen på flera olika sätt! Men mer om detta projekt vid ett senare tillfälle.

Ja, som ni kanske förstår så kommer aldrig mängden projekt att sina här hemma. allt handlar om att på olika sätt underlätta livet för både mig och hundarna.

I morgon är det fredag!

Ja, även denna vecka har gått fort. Trots några mindre missöden så kan man nog ändå påstå att man blivit något klokare under veckan som sådan. När man vaknar upp i morgon kan man med gott samvete välkomna veckans sista arbetsdag. Snart kan man därmed ta en ack så välförtjänt helg.

Därmed inte sagt att helgen enbart kommer att bestå av vila, men jag ska försöka få till en någorlunda hälsosam balans i allt!

Här hittar du oss på Facebook

Skrivet av Henrik Olsson

2024 08 15 || 21:12

Publicerat i Baronen - In Real Life

1 svar to 'Nu är stenplattorna borta…'

Subscribe to comments with RSS

  1. Vad skönt att stenplattorna är borta och ha en fin helg. Kramis

    Netti Starby

    2024 08 16 || 05:41

Lämna en kommentar: