Ett nytt hem väntar…

2 kommentarer

Ett nytt hem väntar

Ett nytt hem väntar dessa betongplattor, och på torsdag så “flyttar” dem. Det handlar totalt om 1 ton sten som man fick gräva fram ut gruset.

För ett tag sedan så försökte jag sälja dessa via Marketplace, men det verkade vara för krångligt så efter ett tag tog jag bort annonsen.

Flickvännen hjälpte mig att trava dessa på en plats där de inte var i vägen. Efter väggen till förrådet. När väl gruset lämnats så blev dessa lite begravda. Det var kanske inget större problem just då, men efter ett tag så hörde en gammal kollega av sig. Hon var intresserad av stenarna, och jag tyckte “varför inte”.

Det var dock innan jag insåg hur besvärligt det skulle vara att få ut dessa igen. Men nu står dem i alla fall någorlunda snyggt travade i väntan på att bli hämtade.

Det känns naturligtvis skönt att kunna bidra till återbruket, och eftersom det är en gammal kollega så kan jag med gott samvete skänka bort dessa. Bara jag slipper vara med och flytta dessa en gång till.

Tröttheten är allestädes närvarande!

Trots att man förmodligen sov tillräckligt många timmar i natt så har man varit trött idag. Tacksamt nog har man haft mycket att göra på jobbet, så dagen har verkligen gått fort.

När man väl kom hem så var man lite orolig för att man skulle råka somna på soffan, men jag har hittills undvikit den.

Snart nog är det i alla fall dags att lägga sig, och man hoppas på att det blir många timmars sömn. Det vore riktigt skönt att kunna sova ut i natt, men annars får man nöja sig med vad som erbjuds.

I skrivande stund går det inte exakt att säga varför det blivit knas med sömnen, men ibland blir det så. Allt sånt har en tendens att rätta till sig med tiden.

Men nu är klockan mycket, så vi på Hundgården önskar er alla en riktigt god natt!

Här hittar du oss på Facebook

Skrivet av Henrik Olsson

2024 08 13 || 20:15

Publicerat i Baronen - In Real Life

2 svar to 'Ett nytt hem väntar…'

Subscribe to comments with RSS

  1. Bra gjort med alla betongplatter, rejält träningspass det 🙂

    Annie

    2024 08 14 || 20:35

  2. skönt att de kommer till nytta för någon annan 🙂

    Pauline

    2024 08 18 || 09:20

Lämna en kommentar: