Mer död än levande…

Inga kommentarer

Mer död än levande

Man känner sig just nu mer död än levande, men tacksamt nog har man fortfarande puls.

Igår kväll gick man och la sig i tid, men lyckades inte somna förrän efter midnatt. När väl klockan ringde vid 04.00 så tog det nästan 30 minuter innan man tog sig ur sängen.

En hundpromenad fick inleda dagen, och jag insåg snabbt att det inte skulle bli någon cykeltur till jobbet. Med facit i hand så får man vara tacksam över detta.

Under förmiddagen infann sig en brutal huvudvärk från underjorden, som i sin tur sällskapades av en feberkänsla. Först var jag orolig över att något virus var på väg att bryta  ut, men efter lunch kändes det faktiskt lite bättre.

Den första arbetsdagen var tacksamt nog intensiv, så tiden gick fort. När väl klockan slog 16.00 stämplade man ut och begav sig iväg. Först till flickvännen, sen till ICA, och sen direkt hem för att äta en kycklinggratäng som hon gjort.

Nu lägger man all energi på att hålla sig vaken ända tills det är dags att lägga sig. Jag siktar på att krypa ner under täcket kring 20.00, och hoppas på att få sova oavbrutet hela natten. Om man vaknar upp utvilad och i tid i morgon är tanken att man ska ta cykeln till jobbet.

Jag känner mig fortfarande som mer död än levande, men samtidigt är det skönt och veta att man kan krypa till kojs inom ett par timmar. Man håller tummarna hårt för en god natts sömn. För att gardera mig för detta så har jag skjutit fram larmet en timme. Vaknar man innan så är det bara positivt.

Semester om 11 månader!

Ja, nu är semestern över för den här gången, och man kan redan nu börja längta tills nästa tillfälle. Men innan dess får man fortsätta längta tillbaka till jobbet och se fram emot lite långledigt kring jul. Bortsett från någon enstaka ledig dag då och då.

Jag hoppas att ni alla haft en trevlig semester/sommar!

Här hittar du oss på Facebook

Skrivet av Henrik Olsson

2024 08 05 || 19:05

Publicerat i Baronen - In Real Life

Lämna en kommentar: