Både efterlängtat och välbehövligt

2 kommentarer

Både efterlängtat och välbehövligt

Idag fick vi ett både efterlängtat och välbehövligt regn efter många soliga dagar. Att få höra regnet smattra mot rutan förhöjde verkligen stämningen här hemma.

När uppehållet infann sig passade jag på att cykla in till stan. Dessvärre undkom jag inte regnet, men det var ändå skönt att få röra på sig.

Så mycket mer har nog inte hänt idag, och jag har mest tagit det lugnt.

Detta är ju den sista semesterdagen, och i morgon ringer klockan 04.00 igen. Det ska faktiskt bli väldigt skönt att få återgå till mer normala rutiner, men semestern har ändå varit underbar.

Man har fått en hel del gjort här hemma, så mycket av den press man tidigare känt är som bortblåst. Allt jobb är ju inte färdigt, men man har kommit tillräckligt långt för att kunna pusta ut.

Men alla måsten kan för stunden läggas åt sidan. Ett par mer viktiga frågor är: Kommer jag att lyckas komma i säng i tid i kväll, och kommer jag ens att höra väckarklockan i morgon? Man hoppas det, för annars lär man inleda dagen på ett väldigt stressigt sätt. Tacksamt nog är det ytterst sällan man försover sig!

Jag hade tänkt inleda arbetsveckan med att cykla till jobbet, men jag vet faktiskt inte riktigt om det kommer att bli så. Kanske skulle jag lägga mer fokus på annat i morgonbitti, så slipper man stressa iväg. Men jag får vänta och se hur allt känns i morgon när jag vaknar.

Kvällen avslutas på bästa sätt:

Efter att hundarna fått sin promenad kan man själv koppla av med lite läsande innan man lägger sig i sängen. Man har slarvat en hel del med just läsningen under semestern, men jag tror att det rättar till sig inom kort.

Vi på Hundgården önskar er alla en riktigt härlig kväll och en fin start på den nya veckan!

Här hittar du oss på Facebook

Skrivet av Henrik Olsson

2024 08 04 || 20:26

Publicerat i Baronen - In Real Life

2 svar to 'Både efterlängtat och välbehövligt'

Subscribe to comments with RSS

  1. Håller med dig om att det är skönt att komma tillbaka till rutinerna. Kramis

    Netti Starby

    2024 08 05 || 17:49

  2. Vad skönt med önskat regn 🙂

    Pauline

    2024 08 07 || 15:18

Lämna en kommentar: