Börjar det närma sig?

1 kommentar

Börjar det närma sig

Börjar det närma sig? Ja, det skulle man nog allt kunna påstå! Efter ytterligare en dags arbete i strålande solsken ser nu hundgårdarna ut så här.

Nytt grus överallt.

Det är många år sedan det var så här fint i hundgårdarna. Visst, fortfarande återstår det arbete, men det mesta och tyngsta jobbet är gjort. Just nu känner man bara tacksamhet och lättnad över allt. Allt jag behöver göra nu är att underhålla det arbete som är utfört, så att man inte hamnar i samma situation igen.

Det som närmast återstår nu är att ersätta tre av sektionerna med trall. En av sektionerna hann bli färdig idag, och eventuellt kommer man att påbörja den andra lite senare. Om energin återvänder!

För detta projekt har jag valt att använda material från ett gammalt staket. Det känns bra att låta gamla brädor få en en ny chans ännu en gång – speciellt eftersom jag hade tänkt slänga dessa.

Men nu får några av dessa leva vidare ett tag till. Även om många av dessa är 13 år gamla. Vad som kommer att hända med resterande brädor återstår att se.

I kväll vilar vi!

Det har varit några intensiva dagar här hemma, och av just den anledningen känner man att vila är något man gjort sig mer än förtjänt av.

När jag vaknade tidigt i morse var jag både frusen och besvärande trött. Kroppen gjorde ont efter gårdagens arbete, men efter en dusch och senare lite kaffe kände man att man var tillbaka i vad som bäst kan beskrivas som ett “normal tillstånd”.

Så här under den senare delen av eftermiddagen känner man sig både trött och nöjd. Dagen har nästan gått ovanligt fort, och jag befarar nästan att man kommer att slumra till på soffan framför Netflix.

Men det är väl knappast det absolut värsta som kan hända!

Vi på Hundgården önskar er alla en riktigt trevlig kväll.

Här hittar du oss på Facebook

Skrivet av Henrik Olsson

2024 07 31 || 17:34

1 svar to 'Börjar det närma sig?'

Subscribe to comments with RSS

  1. Så fint de kommer att få det i hundgården, =D

    Mirre - Sweetwords

    2024 08 01 || 11:27

Lämna en kommentar: