Del ett av två…

1 kommentar

Del ett av två

Idag var det dags för del ett av två; ogräsrensning. Nu är det kanske inte så länge sen den snyggades till sist, men jösses så fort ogräs växer. Trots värmen lyckades vi bli klara i god tid.

Efteråt var det dags att sprida ogräsättika på ett generöst sätt. Nu hoppas man att det varma och torra vädret gör att det får en snabb och effektiv verkan.

Arbetet fortsätter i morgon, men då är det bland annat dags att fylla på grus. Allt för att hundgårdarna ska återfå sin forna glans. Vilken tur jag har som får så mycket hjälp med detta av min underbara flickvän och hennes två döttrar!

I morgon förmiddag kör vi igång igen, och då gärna så tidigt att det inte hunnit bli för varmt. Förhoppningsvis orkar vi skyffla och kratta tillräckligt med grus så att man bli färdig. Utöver detta återstår annat fix som att få ribborna på plats, men det är ett jobb som man faktiskt kan göra en annan dag.

Kanske rent av på onsdag, torsdag eller fredag. Ju längre man kommer denna veckan, desto lättare kommer det och bli att återvända till jobbet på måndag.

Mitt nya kontor:

Gårdagens ommöblerande blev helt ok faktisk, och det är högst troligt att denna variant kommer att hänga kvar ett bra tag framöver. Det är kanske inte riktigt så att man tittar på Netflix, scrollar på Facebook och mailar samtidigt – men möjligheten till sådan multitasking finns.

Det räcker gott och väl för mig!

En annan klar fördel är att när väl hundrummet i hallen blir färdigt har besökande hundar all möjlighet att se mig, och således slippa känna sig… ja, utanför…

Projektet med hallen må ha stått still under ytterligare en tid, men inomhusarbete prioriteras inte när det finns saker att göra utomhus. Det ser i alla fall ut som att man “snart” kommer att kunna fortsätta även där. Så här i efterhand är jag glad att jag inte lagt färdigt hela golvet. Nu har jag nämligen bestämt mig för att återigen använda en heltäckningsmatta i hallen.

Det är kanske inte det mest ultimata, men det fångar i alla fall upp gruset bättre än laminatgolv.

Här hittar du oss på Facebook

Skrivet av Henrik Olsson

2024 07 29 || 20:24

Publicerat i Baronen - In Real Life

1 svar to 'Del ett av två…'

Subscribe to comments with RSS

  1. Vad härligt att du blev nöjd med kontoret. Kramis

    Netti Starby

    2024 07 30 || 09:50

Lämna en kommentar: