Man möblerade om igen…

Inga kommentarer

Man möblerade om igen

Man möblerade om igen, och flyttade ut kontoret till vardagsrummet ännu en gång. Detta för att kontoret ska bli ett gästrum. Efter att man snyggat till väggarna något, vill säga.

Jag vet vad många tänker: “Kan han aldrig bestämma sig?”

Nä, det verkar inte så, men samtidigt så får man anpassa sig efter hur livet ser ut. Även om det innebär en tillfällig med ack så påtaglig röra här hemma. En bra sak som kom ur allt detta var i alla fall att man äntligen fick gå igenom några gamla saker.

En del har funnit ny plats under mer ordnade förhållande, medan andra ska återgå till kretsloppet. Således blir det mest troligt en tur till återvinningscentralen i morgon, om jag hinner plocka ihop tillräckligt mycket.

Men kvällen är inte slut än, och morgondagen börjar som oftast väldigt tidigt här hemma. Resultatet hittills är man i alla fall nöjd, och det är väl ändå det viktigaste.

Men var inte förvånade om kontoret plötsligt dyker upp på en annan plats i huset någon gång i framtiden! Förändringens vindar slutar inte blåsa bara för att man är nöjd med arbetet.

Hundgårdarna är ett ypperligt bevis på just detta, och det finns alltid utrymme för förbättringar på alla tänkbara sätt.

En veckas semester återstår!

Ja, i morgon påbörjar man sin sista semestervecka, och vädret för kommande vecka tyck vara lovande. Därmed kommer man förhoppningsvis få gjort en hel del utomhus. Tacksamt nog kommer jag att få rejält med hjälp även med detta, så all kommer nog att bli väldigt fint lagom till att semestern är slut.

Denna dag som sådan är snart över, och hundarna väntar otåligt på att få sin kvällspromenad. Så vi på Hundgården önskar er alla en god natt och en fin start på den nya veckan!

Här hittar du oss på Facebook

Skrivet av Henrik Olsson

2024 07 28 || 22:10

Publicerat i Baronen - In Real Life

Lämna en kommentar: