Fullt hus här hemma…

1 kommentar

Fullt hus här hemma

Det är fullt hus här hemma efter att en gammal vän kommit på besök. Förvisso helt okänd för både Turbo och Wilja, men Turbo tycks ändå ta det hela med ro och ignorerar mest besökaren.

Wilja å andra sidan vill helst av allt söka kontakt.

Det var ganska livat här hemma till en början, men tacksamt nog så har allt lugnat sig. Därmed inte sagt att Wilja inte försöker dra igång något, men allt tycks vara lättsamt och lekfullt.

Det har tyvärr inte blivit så mycket arbete här hemma idag, men jag tänker att det kommer en morgondag inom kort. En av orsakerna till detta är att jag vaknade ovanligt sent idag.

Klockan hade hunnit bli 09.00 innan man ens öppnade sina ögon. En bidragande orsak till detta kan mycket väl vara det faktum att man vaknade till i natt och sen inte kunde somna om. Jag tror att man slutligen somnade efter 03.00, men har av uppenbara skäl inte riktigt koll på den exakta tiden.

Vädret har i alla fall varit förvånansvärt bra, om än nästan för varmt för min personliga smak. Men man ska kanske inte klaga för mycket när väl solen behagar att visa sig.

Jag tror i alla fall att morgondagen kommer att resultera i en hel del arbete, och av väderleksprognosen att döma så kommer man att slippa regnet ett tag framöver.

Man kan alltid hoppas.

Två dagar med strömavbrott!

Ja, för ovanlighetens skull har man drabbats av strömavbrott både i måndags och igår. Det första varade bara ett par timmar, medan det senare varade drygt fem timmar. Båda vid tillfällen då jag antingen tänkt laga mat eller fixa kaffe.

För ovanlighetens skull var jag ganska oförberedd på detta, och hade ingen t-röd till spritköket, än mindre en dunk med dricksvatten här hemma. Antar att jag blivit för bekväm med mycket här i livet.

Här hittar du oss på Facebook

Skrivet av Henrik Olsson

2024 07 17 || 19:48

1 svar to 'Fullt hus här hemma…'

Subscribe to comments with RSS

  1. vad roligt 🙂

    Pauline

    2024 07 19 || 09:01

Lämna en kommentar: