En sektion i taget…

Inga kommentarer

En sektion i taget

Man får passa på att ta en sektion i taget när det inte regnar. Av den anledningen går inte jobbet särskilt fort, men allt som blir gjort idag slipper man göra i morgon.

Dagen här hemma började strax efter 05.30 med en hundpromenad. Efter morgonkaffet började man inse att man kanske skulle tillåtit sig själv att sova lite längre.

Regnet började kort efter att man fått i sig kaffet, och man passade på att åka in till stan för att handla. Detta skulle visa sig vara en ovanligt dyr tripp, men vad ska man göra. Bilen tankades, man besökte Ica, Systembolaget, Arken Zoo och Granngården. Under det sista stoppet inhandlades en ny kratta och en ogrässpruta.

Jag blev något chockad när jag insåg att en helt vanlig kratta kostar ca 550 kronor. Låt oss bara hoppas att den håller bättre än den jag köpte för ett antal år sedan.

Fast skulle denna gå sönder kan jag alltid fjäska för någon av svetsarna på jobbet. Det funkade ju bra på min kontorsstol, så jag finner tröst i händelse av att det värsta skulle inträffa.

En bra lösning!

Man har ju under en längre tid funderat på hur man bäst löser den logistiska biten om hundar kommer hit, och jag känner att detta är den absolut bästa lösningen på alla tänkbara sätt. Jag får se hur mycket jag hinner med idag, men om inte annat blir det borde sektionerna vara på plats i morgon.

Att det sen kanske inte är helt färdigt med ribbor och grus etc, men det kommer att vara funktionsdugligt i alla fall. Precis lagom till att en gammal fyrfota vän kommer på besök på onsdag.

Så här i efterhand är jag nöjd över att jag inte stressat fram någon lösning rörande hundgårdarna. Jag hade troligtvis bara behövt göra om allt nu. Problemet med brist på sektioner kvarstår till viss del, men det finns några lösningar som kan vara bra på mer än ett sätt.

Här hittar du oss på Facebook

Skrivet av Henrik Olsson

2024 07 15 || 19:02

Publicerat i Baronen - In Real Life

Lämna en kommentar: