Ett hål i väggen…

1 kommentar

Ett hål i väggen

Ett hål i väggen får räcka, i stället för två!

Idag var det hög tid att täcka över den andra hundluckan. Kylan kryper snabbt in när det är -10°, speciellt när luckan inte stängs ordentligt alla gånger…

Det är långt i från den snyggaste täckningen, men den får duga. En dag kanske man tar tid och fixar en rejäl lucka att stänga med. Detta är något man skulle gjort för länge sen, men då Wilja främst går ut den vägen så har man avvaktat.

Idag fick det dock bära eller brista.

Ganska snabbt efter att luckan var stängd så försökte Wilja gräva sig in. Lyckligtvis så insåg hon snabbt att det finns en annan lucka, och rusade dit.

Detta lilla projektet kommer att förhindra en del av kylan från att komma in i huset, men tyvärr så släpper den andra luckan in en del kyla.

Jag anser att det är acceptabelt då hundarna ska ha full tillgång till hundgården dygnet runt.

Observera att man nedanför hundluckan tydligt kan se spåren efter Wiljas strävan att göra sig av med heltäckningsmattan.

Hursomhelst, kudden kommer att förhindra en del av kylan från att komma in. Därmed kommer det också att gå åt lite mindre ved här hemma! Så, ett hål i väggen räcker gott och väl.

I alla fall tills vi når lite varmare tider…

Renoveringsprojektet i hallen:

Det förefaller uppenbart att man borde ta tag i renoveringen av hallen. Den har tjänat mig väl under många år, men den har blivit ganska sliten på många sätt.

Lite nya golv och ny färg borde innebära en avgörande skillnad på många sätt. Jag får sätta mig ner och fundera på lite hur jag vill ha det, och sen börja riva ut det gamla inne hos hundarna.

Denna del av huset är ganska mörk och trist, och dessutom känns den överbelamrad av saker.

Jag tror dock att det kommer att bli riktigt ljust och fint om man får gjort om allt från början! Vad tror du?

Skrivet av Henrik Olsson

2022 12 08 || 16:19

1 svar to 'Ett hål i väggen…'

Subscribe to comments with RSS

  1. Du får fundera ,Sen tror jag att du fixar det!
    Ha en bra kväll
    Kram!

    skåningen

    2022 12 08 || 21:08

Lämna en kommentar: