Vi välkomnar kung Bore…

Inga kommentarer

Vi välkomnar kung Bore

Vi välkomnar kung Bore, och har förberett hans ankomst efter bästa förmåga. Då nu ATV’n verkar funka som den ska var det dags att göra en viktig sak: montera på snöbladet!

Den rutinen är alltid ett tecken på att vintern väntar precis runt hörnet.

Det är dock ännu oklart hur mycket snö som man kan vänta sig i kväll och i morgon, men ca 6-7 cm enligt prognosen. Det kan helt klart räknas som en bra början på vintern…

När man vaknade till i morse så bjöds man på ett helt annat väder: Solsken och minusgrader.

I stället för att ta tillvara på varje värdefull solstråle, så valde man att krypa tillbaka under täcket och sova ytterligare några timmar. När man sen vaknade så var allt så där grått…

Det var ändå helt ok, för jag behövde verkligen sova mer. Man hann få några timmars dagsljus i alla fall, men nu har mörkret lagt sig över Hundgården och dess invånare.

Kaminen sprakar ljuvligt i bakgrunden och gör sitt yttersta för att hålla kylan på behörigt avstånd. Samtidigt sprider sig doften från min kopp kaffe, och det fladdrande skenet från några stearinljus höjer mysfaktorn ytterligare.

Man har det onekligen oförtjänt bra!

Att man dessutom är ledig fram tills fredag kväll är en ytterligare förmån!

En veckas träning är snart till ända…

Det har varit en bra vecka när det gäller träning, och det enda som återstår är en långpromenad med vovvarna. Hur nästa veckas träning kommer att se ut är lite svårt att säga nu, då snön eventuellt kan förhindra cyklandet något.

I alla fall till under veckans första dagar. Därför borde man kanske vara beredd på en ofrivillig vilodag. För egen del!

För vovvarnas del blir det garanterat snöbollskrig, och det ska bli extra kul att få se Wilja röja runt i snön för första gången i sitt liv!

Bilder på detta kommer i morgon! Ja, vi välkomnar kung Bore på alla sätt och vis!

Vi på Hundgården önskar er alla en riktigt trevlig söndagskväll, och en fin start på den nya veckan! Ska ni ut i trafiken, så kör försiktigt och håll avstånd!

Skrivet av Henrik Olsson

2022 11 20 || 18:29

Publicerat i Baronen - In Real Life

Lämna en kommentar: