Kontoret ska få ett ansiktslyft!

Inga kommentarer

Kontoret ska få ett ansiktslyft

Kontoret ska få ett ansiktslyft!

Man har sen en tid tillbaka ockuperat gästrummet för att kunna få ett riktigt kontor. Nog för att jag är nöjd med platsen som sådan, ökar samtidigt missnöjet för var dag.

Det är något med färgerna och inredningen som stör mig allt mer…

Av den anledningen har jag börjat planera för en mindre renovering. Eller “mindre” är kanske fel val av ord  om man tittar närmare på planerna.

Allt ska ut, och tapeterna ska rivas ner. Väggarna ska spacklas ordentligt för en gångs skull, nya tapeter ska upp och så vidare.

Detta rum är trots allt en plats man tillbringar väldigt mycket tid i, så det är naturligtvis viktigt att det också känns trivsamt på alla möjliga sätt.

I morgon tänkte jag påbörja projektet med att rensa ut så mycket som möjligt. Om flitens lampa lyser ordentligt så hinner man kanske spackla väggarna också!

På tisdag har jag ett ärende med bilen, så då passar det bra att köpa det material jag kommer att behöva. Det blir ett perfekt projekt att ägna sig åt under regniga dagar.

Förhoppningen nu är att man ska lyckas skapa en mer enhetlig miljö som funkar för behoven. Ett av behoven är att ordna ett par rejälare hyllor så att man kan få lite bättre ordning på saker och ting!

Det är onekligen spännande att kontoret ska få ett ansiktslyft. Nu får man hålla tummarna att allt går smidigt och att jag äntligen blir nöjd med resultatet.

Ytterligare projekt finns i huset. Bland annat är det hög tid att göra om lite i vardagsrummet, men jag tror att det kanske räcker med att måla väggarna.

Mer om mina små projekt senare!

Långpromenad med hundarna:

I kväll blev det äntligen en liten längre runda med vovvarna, och för Wiljas del blev det den längsta hittills: 4.07 km

Jag var lite osäker på om hon skulle orka hela vägen, så man var beredd på att bära henne sista biten. Men hon pinnade på fantastiskt bra, och nu ligger hon och sover som en stock under mitt skrivbord!

Tidigare idag har hon också lekt mycket med Turbo, så det är fullt förståeligt att hon blev trött!

Skogspromenad med Turbo och Wilja

Nu är det dags för mig att avsluta denna dag! Vi önskar er alla en riktigt god natt!

« « « henrikolsson.eu – föreläsningar finns på facebook » » »

« « « Vad är downshifting för något? » » »

Skrivet av Henrik Olsson

2022 07 03 || 22:57

Lämna en kommentar: