Wilja tar plats…

1 kommentar

Wilja tar plats

Wilja tar plats, oavsett om det handlar om en liten pall eller i husses hjärta. På något sätt har detta lilla yrväder lyckats finna en plats…

Pallen är dock inte mycket att hurra för om man vill sträcka ut sig…

Om det däremot handlar om att vara husse nära, ja, då har hon hittat rätt.

Under skrivbordet finns ett kompostgaller framför kontakter och sladdar, och för att hålla denna på plats valde jag att använda mig av en pall. Wilja har efter visst bitande och dragande hittat en annan användning för den.

Hon fortsätter att vara sötast på Hundgården, men de senaste dagarna har hon också varit den mest dryga. Hon lever rövare större delen av natten, och vägrar låta husse få sova ut ordentligt.

För husses det får detta av uppenbara skäl ganska stora konsekvenser. Wilja, å andra sidan, kan alltid sova gott utan att bli besvärad av någon.

I mitt stilla sinne undrar jag om man inte skulle göra samma sak tillbaka, men samtidigt är hon väldigt söt när hon sover…

Turbo säger ifrån!

Det är inte bara husse som drabbas av Wiljas framfart, utan även Turbo. Idag var det dock dags för honom att säga ifrån på skarpen ute i hundgården, och följden blev ett ganska ynkligt pipande från fröken.

Jag hittade inga märken, så jag antar att hon pep av rena rama chocken när han sa ifrån. Det var dock inte värre än att man senare kunde se dessa busa och leva rövare utomhus.

Förvisso tar Wilja plats, men samtidigt så tillåter Turbo henne att göra det. Varifrån han fått sitt stora tålamod förstår jag inte, för en mer saktmodig vovve får man leta efter!

Han är onekligen den perfekta lekfarbrorn!

Onsdagen den 22 juni

Dagen som sådan har varit förhållandevis inaktiv, bortsett från en cykeltur in till stan. Här hemma har man sen inte gjort speciellt mycket mer än att dammsuga och torka golven.

I morgon siktar jag dock på att kunna fortsätta med kantklippningen av vägen. Ca 600 meter återstår, och jag kan ärligt säga att det tar emot…

Men det löser sig säkert på något sätt.

« « « henrikolsson.eu – föreläsningar finns på facebook » » »

« « « Vad är downshifting för något? » » »

Skrivet av Henrik Olsson

2022 06 22 || 19:51

Publicerat i Baronen - In Real Life

1 svar to 'Wilja tar plats…'

Subscribe to comments with RSS

  1. Ja, jag förstår verkligen att lillan tagit stor plats i hjärtat. 💕

    Carolina

    2022 06 23 || 09:43

Lämna en kommentar: