Hade ni fest, eller..?

11 kommentarer

När inlägget blivit färdigt och publicerat så “råkade” jag radera allt, så jag får väl börja om igen – även om det blir något kortare!

Gårdagens festligheter var för att hylla Godistantens 67:e födelsedag, den kommande pensionen och halloween, och totalt var vi 21 personer som deltog på olika sätt.

Undertecknad var utpekad chaufför/hovmästare, så naturligtvis fick man undvika vissa av dryckerna det bjöds på, och ordningshållningen som sådan överläts åt någon annan.

Han fick stå på samma plats i flera timmar, men när det började regna senare under kvällen bar jag in honom i stugvärmen – vilket jag tyckte var ganska omtänksamt.

Hans respektive fick dock tillbringa hela kvällen i källaren, och under gästernas rundvandring lyckades några få en snabb glimt av henne genom ett källarfönster, och ett och annat skrik hördes till min stora förtjusning!

Målsättningen var att dokumentera kvällen på bästa sätt, men tyvärr så blev det inte riktigt så bra bilder man hoppats på – men icke desto mindre ska dessa visas.

Under förmiddagen och eftermiddagen igår gjordes allt i ordning, och den centrala punkten blev inte helt oväntat vår välfyllda bar som var placerad ute i kylan.

Inför kvällen dekorerades den också med ljusslingor och annat i diverse färger, men jag var inte helt nöjd med bilden – samtidigt vet jag att utsmyckningen (både inne och ute) godkändes av våra gäster.

Inledningsvis var vovvar utestängda från gemenskapen, men så snart alla ätit och förflyttat sig till mitt vardagsrum så kunde både Turbo och Fjant få bekanta sig – och jag är ganska övertygad om att vovvarnas närvaro uppskattades av samtliga!

Trots att det blev ganska sent igår innan de sista gästerna fått skjuts hem av undertecknad, så vaknade man tidigt och kunde börja återställa ordningen här hemma.

Dekorationer plockades (alternativt torkades) bort, och sakta men säkert försvann spåren efter festen.

Dockorna har fått återgå till ett ganska avklätt tillstånd i källaren i väntan på vad som ska hända med dessa. Jag överväger dock att täcka dessa med vita lakan, för visst ser det lite konstigt ut..?

Skrivet av Henrik Olsson

2019 11 10 || 14:13

Publicerat i Baronen - In Real Life

11 svar to 'Hade ni fest, eller..?'

Subscribe to comments with RSS

  1. Wow snyggt styrt, såg ut som en riktigt lyckad och rolig fest!

Lämna en kommentar:

Anti-Spam Quiz:

%d bloggare gillar detta: