På glid genom livet…

51 kommentarer

Likt Bambi på hal is...

Morgonens långpromenad gick betydligt bättre än gårdagens som jag inledde med att göra ett rejält magplask mitt på gårdsplanen.

Tre mycket förvånade vovvar betraktade spektaklet när jag, från att sprattla med alla fyra, tappert kämpade med att komma upp på mina två igen. Den 20 kg tunga ryggsäcken gjorde det hela något svårare.

Tanken på broddar föddes i den stunden (trots gubbvarning), och senare under dagen fick jag ett par levererade till mitt jobb av en moder som icke önskar behöva besöka mig på sjukhuset.

Skrivet av Henrik Olsson

2011 01 11 || 05:08

Publicerat i Baronen - In Real Life

51 svar to 'På glid genom livet…'

Subscribe to comments with RSS

  1. Äh, inge gubb- eller tantvarning på broddar heller! Jag skaffade mina kvickt efter att jag ofrivilligt tolkat efter mina två busar. Helt underbart att kunna gå normalt när man ser alla andra halka omkring 😛

    ellencharlotta

    2011 01 17 || 21:36

Lämna en kommentar:

Anti-Spam Quiz:

%d bloggare gillar detta: