En härlig dag i solen….

15 kommentarer

Färdiggrusat!

Färdiggrusat!

Emmelie väckte mig strax innan 05.00 och bad mig kliva upp. Hon behövde skjuts in till Falkenbergs Brukshundsklubb eftersom hon och några till skulle iväg och tävla med sina hundar av varierande ras och form.

När man väl kommit hem kändes det mindre lönt att gå och lägga sig, så jag fortsatte jobba ute på agilitybanan – och blev klar så här långt! Nog för att det varit väldigt varmt och slitsamt idag, men samtidigt har har triggats av att man börjat se slutet på projekt. Emmelie och jag ska snart få nytta av vårt arbete så snart Emmelie fått upp hindren! 🙂

* * * * *

Jag hade gärna bjudit på en “före och efter”-bild, men av någon anledning hittar jag knappt några bilder efter mars 2008… i absolut värsta fall fanns det inga säkerhetskopior på dem. Ovärderliga bilder kan därför vara borta för alltid…

Min gamla externa hårddisk sa ju upp sig för några månader sen. Helt utan förvarning…

Skrivet av Henrik Olsson

2010 06 05 || 11:44

Publicerat i Baronen - In Real Life

15 svar to 'En härlig dag i solen….'

Subscribe to comments with RSS or TrackBack to 'En härlig dag i solen….'.

 1. Ja, den var verkligen snygg, så den får nog flytta hem till min när lönen kommer 🙂

  Johanna

  2010 06 05 || 20:07

 2. Haha åfan! Men denna stumpan är ändån 3 år gammal så helt ny är hon ju inte! :d

  emelie

  2010 06 05 || 21:37

 3. Jävlar vad trevligt det där såg ut du!

  pelle

  2010 06 05 || 21:59

 4. Jag måste instämma i det som redan sagts…oj oj oj vad härligt ni ser ut att bo och snart har ni en färdig agilityplan och efter det ska en pool förgylla eran tomt har jag förståt:-)…Underbart!
  Ha en skön söndag!

  terese

  2010 06 06 || 08:35

 5. Tack, ja jag blev riktigt nöjd med hemsidan…önskar er oxxå en underbar nationaldag!!

  Kicki

  2010 06 06 || 09:48

Lämna en kommentar:

Anti-Spam Quiz: