Det otroliga har hänt!

22 kommentarer

Det är solen som går upp...

Det är solen som går upp...

Det har äntligen blivit vår!

I vinterns djupaste mörker undrade man ibland om man någonsin skulle få se och känna solens värmande strålar igen… men nu har det alltså hänt. Våren har kommit, och hur ska man bäst välkomna den efterlängtade våren?

Om solen lovar att hålla sig framme under helgen, så lovar jag att ägna mig åt lite utomhusarbete – och då främst förberedande arbete när det gäller byggandet av hundgården till Emmelies 3 små sötnosar… Som jag kanske berättat så kommer de att få samma möjligheter som mina – en liten hundlucka ska monteras in.

Det är högsta prioritet på småvovvarnas hundgård. Planerna har funnits länge, men ständigt blivit försenade av olika anledningar…

Men våren är här, och åter får planerna liv. Visst är det underbart??

En helt annan sak: Jag kunde inte låta bli att anmäla mig till en liten tävling, och blev en av tio nominerade hos Luffi och MyzaaN. Kika in hos dem och lägg en röst (kommentar). Helst på mig, men lika gärna på någon av de andra nominerade!

Skrivet av Henrik Olsson

2010 03 25 || 17:48

Publicerat i Baronen - In Real Life

22 svar to 'Det otroliga har hänt!'

Subscribe to comments with RSS or TrackBack to 'Det otroliga har hänt!'.

  1. …var ute på en underbar promis på morgonen, kylig, dimmig och heeelt ensamma…en lisma för själen med andra ord!!…hoppas din dag blir bra och att ni får en trevlig helg!!

    Kicki

    2010 03 26 || 10:26

  2. Desamma till er =)

    Linda

    2010 03 26 || 13:12

Lämna en kommentar:

Anti-Spam Quiz:

%d bloggare gillar detta: