Fredagen är varmt välkommen…

Inga kommentarer

Fredagen är varmt välkommen

Fredagen är varmt välkommen, och ännu en arbetsvecka är till ända. Möjlighet till återhämtning finns nu inom räckhåll. I kväll kommer man främst att få njuta av lättjans underbara frukter.

Det finns inga måsten i denna stund.

Man var extra trött när man vaknade i morse, så det var inte ens ett alternativ att cykla till jobbet. I stället passade man på att handla lite efter jobbet och var hemma ganska snabbt.

Nu blev jag kanske inte speciellt trött av att ha cyklat, men nattsömnen är tydligen inte var den en gång varit. När man väl vaknar i morgon finns det dock en del att göra. Städa och fixa här hemma, fylla vedkorgarna och laga mat till oss alla. Efter det återgår man till att bara lata sig så mycket man bara kan.

God mat och filmmys kan knappast vara fel en lördag! Vem vet, kanske kommer man även att ägna lite tid åt något sällskapsspel.

Jag tog en liten risk idag…

… och lät hundarna vara tillsammans när jag åkte till jobbet. Via övervakningskamerorna följde jag dock deras dag lite då och då, och allt gick bra.

Det känns verkligen skönt att Wiljas höglöp är över för denna gången. Nu kan man montera ner grinden i hallen, och därmed ser inte längre huset ut som en anstalt. I alla fall inte inomhus.

Utomhus får det gärna se ut så. Ju mer stängsel och grindar – desto bättre. Mitt hem kallas trots allt “Hundgården” av en anledning. I skrivande stund ligger hundarna i varsin del av huset, och man känner hur man kan koppla av. Tidigare var man tvungen att hålla extra koll så fort båda var utomhus, men nu är den tiden äntligen över.

Vi på Hundgården önskar er alla en riktigt trevlig fredagskväll, och en helt fantastisk helg!

Här hittar du oss på Facebook

Skrivet av Henrik Olsson

2024 10 04 || 21:36

Publicerat i Baronen - In Real Life

Lämna en kommentar: