Nu är det höst…

1 kommentar

Nu är det höst

Nu är det höst, och det kändes verkligen när man kom hem. Än så länge har man ingen värme på i huset, så man fick snabbt tända kaminen och några ljus.

Ugnen var nästa del i det hela, för man var väldigt hungrig.

Det blev en lång dag idag, men hundarna verkar ha klarat av det utan problem. Trots att dem varit åtskilda. Man har då och då kollat övervakningskamerorna för att se så att allt varit bra.

Beslutet att kom lite plötsligt igår kväll efter att jag sett en något mer lekfull sida hos dem. I alla fall från Turbos håll, och det är uppenbart att Wilja är ganska drivande.

Så det känns bäst och veta att dem sitter i varsin hundgård när jag är på jobbet. Av uppenbara skäl längtar man tills att löpet är över så att man kan låta dem vara tillsammans på dagarna igen.

Det är naturligtvis att föredra, men samtidigt är man glad över att det är så enkelt att hålla isär dem. Det tog inte många minuter att fixa allt detta i morse.

Men, nu när man är hemma så är det som vanligt igen. När det sen är läggdags så vet man att Wilja kommer att hålla sig nära husse, medan Turbo troligtvis lägger sig för att sova i gästrummet.

Dagen är snart över!

Ja, idag fick man inte riktigt lika mycket tid efter jobbet som man annars är van med, och det börjar snart bli dags att lägga sig. Det fanns i alla fall tillräckligt med tid för diverse husliga sysslor som matlagning etc. Mer än så blir det inte idag.

Nu kan man varva ner med lite läsning innan man kan unna sig lite välbehövlig sömn.

Vi på Hundgården önskar er alla en riktigt trevlig kväll!

Här hittar du oss på Facebook

Skrivet av Henrik Olsson

2024 09 24 || 19:59

Publicerat i Baronen - In Real Life

1 svar to 'Nu är det höst…'

Subscribe to comments with RSS

  1. Idag känns det verkligen att hösten är på ingående här, blåser som attan och de små björklöven yr. Det är ändå lite mysigt att tända ljus nu på kvällarna.
    Önskar er en fin dag!

    Marianne

    2024 09 25 || 10:19

Lämna en kommentar: