Idag fick vi vila…

Inga kommentarer

Idag fick man vila

Idag fick vi vila, och det var en efterlängtad vila. Den ursprungliga planen var förvisso att få lite gjort under dagen, men man var ganska trött i kroppen i morse.

Således valde jag att tillbringa dagen i någorlunda stillhet. Eller rättare sagt; i ren lättja.

Man passade även på att ta en liten tupplur mitt på dagen, innan man fortsatte att slappa. För en gångs skull tycker jag mig ändå ha lyckats helga vilodagen på bästa sätt.

Eller i alla fall nästan. Turbo har inte varit sen att haka på trenden här hemma, medan Wilja inte tycks förstå varför vi varit så lata idag.

Det hade utlovats en rejäl sommarvärme idag, men jag tycker inte att det blev så farligt även om det var varmt. Inomhustemperaturen så här på kvällskvisten är minst sagt behaglig. Således lär det inte vara några problem att kunna somna i kväll.

Under morgondagen kommer man att få njuta av ett efterlängtat regn – under flera dagar. Den svalkan är lika efterlängtad som hösten och vintern. Det man om möjligt längtar mer efter är att kunna tända kaminen och mysa, och då med det bästa sällskapet.

En ny arbetsvecka väntar runt hörnet!

Helgerna går som vanligt väldigt fort, men det känns ändå som om man fått en extra dag. Igår kväll när jag skulle lägga mig kändes det som söndag, så när man nåddes av insikten att det bara var lördag skänkte det både glädje och tacksamhet.

I morgon ringer klockan precis lagom tidigt, och då är man förhoppningsvis tillräckligt utvilad för en ny arbetsvecka. Pga vädret ser det inte ut att bli speciellt många tillfällen att cykla till jobbet, men jag följer prognosen med stort intresse!

Med detta sagt önskar vi på Hundgården er alla en riktigt trevlig kväll, och en härlig start på den nya veckan.

Här hittar du oss på Facebook

Skrivet av Henrik Olsson

2024 09 08 || 20:10

Publicerat i Baronen - In Real Life

Lämna en kommentar: