Nu är man trött…

Inga kommentarer

Nu är man trött

Nu är man trött, och det är inte så konstigt. Jag tror inte att det har så mycket med cyklandet att göra, utan det är nog mest troligt pga värmen.

När man cyklade hem från jobbet var det ca 30 grader ute, och sånt känns av efteråt.

Men i morgon kan man se fram emot en liten sovmorgon. Jag har för avsikt att ta bilen till jobbet i morgon, men inte enbart för latmaskens skull. Det finns nämligen en del att handla inför helgens trevligheter, så väl som dess arbete.

Mest troligt vaknar man inte före 05.00 i morgon, och det ska bli skönt att få sova en extra timme på morgonen. Man lär dessutom somna inom en timme, så det blir förhoppningsvis en god natts sömn.

Om klockan inte bara varit 19.30, så hade jag mer än gärna gått och lagt mig redan nu. Men jag vill inte ta risken att vakna “pigg” under natten. Så man får tvinga sig själv att vara uppe lite längre.

Jag tänker att man bäst kan ägna sig åt lite husliga sysslor och förberedelser inför helgen. Men kudden lockar ack så mycket just nu.

Sparandet fortsätter i sakta mak!

Ja, mitt lilla sparkonto för velomobilen växer sakta men säkert. Än har man kanske ingen direkt summa att skryta med, men jag tror att jag har en plan.

Detta vore kanske en fantastiskt trevlig 50-årspresent till mig själv, om jag inte lyckas få ihop summan tidigare än så. Därmed finns en deadline: Maj 2027.

Hur allt slutar återstår naturligtvis att se, men det finns en god chans att det blir betydligt tidigare än så. Till dess får man passa på att ta varje tillfälle i akt att cykla till och från jobbet.

Något jag är tacksam över är i alla fall att hundarna inte verkar ha några problem med att tillbringa dagarna i stillhet här hemma. Jag är medveten om att det är många timmar, men samtidigt har dem varandra och kan välja att vara ute eller inomhus beroende på väderleken.

Här hittar du oss på Facebook

Skrivet av Henrik Olsson

2024 09 04 || 19:49

Lämna en kommentar: