Idag är det fredag…

1 kommentar

Idag är det fredag

Idag är det fredag, och en efterlängtad sådan! Efter att man stämplat ut skyndade man sig iväg. Det första man gjorde var att köra förbi flickvännen en stund.

Därefter gjorde man ett stopp på pizzerian innan det slutligen var dags att åka hem till hundarna.

Naturligtvis var båda väldigt glada över att se mig efter en lång dag. Samtidigt kan jag inte låta bli och undra om välkomstkommittén främst trodde att pizzan var till dem.

Naturligtvis fick båda smaka, men först efter att dessa ätit upp varje smula av sin egen middag. Man behöver knappast nämna att jag tog den största “biten” av pizzan.

Så snart man kom hem så sjönk man ner framför datorn för att äta, och sen la man sig i soffan för att kolla på en film. Helgen har varit efterlängtad, och enligt mig har man gjort sig mer än förtjänt av lite vila och återhämtning.

Idag regnade det!

Och rejält! Man var tacksam över att man har ett jobb som kräver tak över huvudet. Tyvärr finns det inget tak över hundgårdarna, så Turbo och Wilja har inte riktigt synts till av övervakningskamerorna under dagen. Bara ett fåtal gånger har man sett skymten av dessa, och då var det inga långvariga stunder.

Vädret har varit långt i från det bästa idag, och det kändes inte som att det var någon ände på regnandet. Men när man väl slutade jobbet så kikade solen fram.

Efter att man ätit här hemma så funderade man ett kort tag på att klippa gräset, men man bestämde sig till slut för att bara slappa. Det vore ju synd att sabba en skön fredagskänsla med ett sånt jobb.

Nu är det dock långt efter läggdags, så vi på Hundgården önskar er alla en riktigt trevlig helg!

Här hittar du oss på Facebook

Skrivet av Henrik Olsson

2024 08 09 || 22:48

Publicerat i Baronen - In Real Life

1 svar to 'Idag är det fredag…'

Subscribe to comments with RSS

  1. så gott med pizza, blev så sugen på det nu haha

    Pauline

    2024 08 11 || 12:55

Lämna en kommentar: