Det blir fler mil…

1 kommentar

Det blir fler mil

Det blir fler mil, om än något sakta men säkert. Idag var det i alla fall dags för ytterligare en cykeltur in till stan, och man siktar på samma även i morgon.

Då är dessutom tanken att den något oanvända cykelkärran ska få följa med. Tanken är dels att ta med skräp till återvinningsstationen, samt handla lite mer rejält.

Det blir dock inte tal om något storhandlande, men tillräckligt för att fylla på förrådet här hemma.

För stunden ser det faktiskt ut som att vädret kommer att vara gynnsamt, och man hoppas att det förblir så. I värsta fall får man helt enkelt ta bilen, men tills dess siktar jag på att använda detta ekipage.

Bilen har hittills stått orörd under 4 dagar, och jag vill helst att det förblir så ett tag till.

Cykelkärra är kanske inte det direkt smidigaste, men det blir också lite mer träning för mig. Lyckligtvis kollades cykelkärran över i kväll, och det visade sig att båda däcken tappat trycket. Det kunde dock min mindre 12-voltskompressor lösa snabbt och elegant. Allt man behöver göra nu är att invänta morgondagen.

Först då vet man säkert vilket transportmedel man kommer att använda sig av.

En lugn kväll!

Efter att man varit förhållandevis aktiv idag är det snart dags att avsluta dagen och krypa till kojs. 11 dagar återstår av denna semester, och även om man längtar tillbaka till jobbet och de vanliga rutinerna så är det ändå skönt att kunna ta dagen som den kommer. Framförallt känns det bra att man kunnat ta tag i diverse arbeten här hemma.

Under alldeles för lång tid har ju saker och ting tillåtits förfalla sakta men säkert. När den fyrbenta gästen åker hem på fredag kan man öppna upp hundgårdarna igen och fortsätta med det arbete man påbörjade innan hans ankomst.

Tacksamt nog så vet jag att man inte behöver göra allt detta själv!

Vi på Hundgården önskar er alla en riktigt trevlig kväll!

Här hittar du oss på Facebook

Skrivet av Henrik Olsson

2024 07 24 || 21:05

Publicerat i Baronen - In Real Life

1 svar to 'Det blir fler mil…'

Subscribe to comments with RSS

  1. Vad smart att du använde cykeln med kärran som transport och perfekt med motion på köpet. Kramis

    Netti Starby

    2024 07 25 || 10:33

Lämna en kommentar: