Det blev annat arbete…

1 kommentar

Det blev annat arbete

Det blev annat arbete idag, men likväl arbete. Med flera hjälpande händer så blev plattformen utanför ytterdörren färdigskurad. Av resultatet att döma så var det verkligen hög tid.

Utöver detta så fick ogräset utanför förrådet ge vika för envisheten.
Även gårdsplanen fick sig ett litet ansiktslyft.

Skärmdumpar från övervakningskameran visar tydligt både före och efter:

Just den hörnan har länge varit en liten skamfläck, men nu är det mesta gjort. Tack vare det varma vädret hoppas jag naturligtvis på att ogräsättikan ska ha hjälpa till att förhindra återväxten något.

Den lilla ytan precis till höger om kameran är idag bara (o)gräs och jord, men jag tänker att lite markduk och grus kommer att förbättra dess framtid markant.

Om inte annat blir det finare på alla sätt och vis. Det går knappt att beskriva med ord hur tacksam man är över all hjälp man fått med detta. Detta är något som verkligen motiverar en att fortsätta på egen hand!

Detta är ett steg i rätt riktning för att få en något mer välkomnande gårdsplan.

Och när man snyggar till hittar man alltid en massa saker som legat dolt bland ogräset, eller som bara stått på samma plats i flera år. Så i nästa vecka har jag för avsikt att hyra ett släp och slänga en massa gamla brädor.

Traven med brädor har legat på samma plats sen 2020, och det känns tveksamt att dessa någonsin kommer till användning igen. Så därmed är det bättre att lämna dem och gamla pallar mm till återvinningen.

Det finns ingen mening med att bara lägga massa saker på hög! Sakta, men säkert, återfinner sig ordningen här hemma på Hundgården!

En härlig sommarkväll!

Ja, vädret har vänt om ordentligt, och man kan idag njuta av en riktig sommarvärme. Men eftersom jag inte är någon större vän rörande värme, så vad jag kanske inte helt nöjd. Men så här på kvällskvisten var det riktigt härligt att vara ute och stöka i trädgården, så man ska nog inte klaga allt för högljutt.

Vi på Hundgården önskar er alla en riktigt härlig kväll.

Här hittar du oss på Facebook

Skrivet av Henrik Olsson

2024 07 19 || 19:24

Publicerat i Baronen - In Real Life

1 svar to 'Det blev annat arbete…'

Subscribe to comments with RSS

  1. Vad härligt för hundarna som har en sådan fin hundgård. Kramis

    Netti Starby

    2024 07 20 || 11:35

Lämna en kommentar: