En god natts sömn…

2 kommentarer

En god natt sömn

En god natts sömn är inte att förakta! Efter att man vaknat till liv med hjälp av kaffe kunde man påbörja dagens uppgifter något motvilligt.

Det första av dagens “måsten” bestod av gräsklippning.

Den klibbiga värmen gjorde detta till ett väldigt svettigt arbetspass, men det är alltid lika skönt efter att man är färdig!

Efter en tur in till Falkenbergs centrala delar stannade man bland annat till på Team Sportia. Man lämnade en stund senare butiken 999 kronor fattigare, men med ett par nya skor.

Välbehövligt, om man frågar mig. Någon (…) har tuggat ganska mycket på mina gamla.

De gamla kommer att omplaceras och endast användas för träning och arbete. Nu får man inte glömma att skydda de nya skorna från en nyfiken schäfervalp…

Jag hann bara ställa ner dessa på golvet för att ta ett kort – och vips var Wilja framme! En dag kommer man att kunna förlita sig helt och fullt på att hon kommer att skydda min egendom.

Förhoppningsvis kommer den dagen fort! Tills vidare måste dock egendomen skyddas från henne…

Rapport från cyklisten!

Målet denna veckan var att cykla 3 av 5 arbetsdagar, och hittills har man gjort det vid 2 tillfällen. Jag följer väderleksrapporten med ovanligt stort intresse, och funderar på om man inte skulle cykla även idag.

Det ser ut att komma några droppar regn, men man överlevde att cykla i regnet igår – så man borde överleva samma sak idag!

Jag har ungefär 90 minuter på mig att fatta ett beslut kring vilket transportmedel det blir. Det vore ju onekligen en smärre seger om man valde cykeln idag!

Gång på gång måste man påminna sig själv om att det finns många fördelar med att cykla! Latmasken inom en är onekligen en brutal motståndare som är svår att besegra.

Jag får avsluta här och överlägga med mig själv. Ett beslut måste fattas kring detta. Förhoppningen är att resultatet av en god natts sömn kan hjälpa mig ta rätt beslut!

Vi på Hundgården önskar er alla en riktigt trevlig kväll!

Skrivet av Henrik Olsson

2022 08 19 || 18:11

2 svar to 'En god natts sömn…'

Subscribe to comments with RSS

 1. Wilja ville nog bara kolla lukten!
  svar..Då vet du hur en sån fungerar!
  Kram!

  skåningen

  2022 08 19 || 19:05

 2. Så roligt när de är så nyfikna och alltid ska använda sina tänder för att undersöka. Jag har haft ett antal skor som blev sönderbitna för att vår lilla valp var nyfiken. Typiskt 😅

  Carolina

  2022 08 20 || 18:05

Lämna en kommentar: