Endast den starkaste kan överleva…

11 kommentarer

… i försäkringsdjungeln…

Bilförsäkring. Hemförsäkring. Bostadsrättsförsäkring. Inkomstförsäkring. Livförsäkring. Tilläggsförsäkring. Villaförsäkring. Osv…

Att hitta en bra försäkring till ett bra pris är långt i från en enkel uppgift, och med tanke på att det skiljer oerhört mycket mellan bolagen så det är värt att kolla lite närmare på den biten.

Vilket kan du tjäna mest på? Är det till exempel billigare att anlita flera olika försäkringsbolag, eller samla olika typer av försäkringar på samma bolag?

När jag framåt våren jämförde olika bilförsäkringar på Insplanet insåg jag snabbt att det fanns betydligt billigare alternativ än de jag då hade, och när jag kollade vidare så insåg jag att det faktiskt fanns tusenlappar att spara.

Sen ska ju hemmet försäkras, och vovvarna, ATV’, släpvagnen etc.

Det finns ju trots allt roligare saker att lägga pengarna på än onödigt dyra försäkringspremier.

Att se över sina försäkringar är aldrig fel, för det underlättar helt klart att i möjligaste mån ligga steget före en eventuell katastrof – både för sig själv och sin omgivning.

Insplanets tjänster är alltid kostnadsfria, och det kan vara bra och veta att deras försäkringsrådgivare inte tjänar något extra på att rekommendera ett specifikt bolag.

Har du inte tidigare använt deras tjänst, kan jag varmt rekommendera att göra en jämförelse.

Skrivet av Henrik Olsson

2017 05 17 || 16:53

11 svar to 'Endast den starkaste kan överleva…'

Subscribe to comments with RSS

  1. åh, försäkringar är så jobbigt, tråkigt och så viktigt!

    Pauline

    2017 05 19 || 09:21

Lämna en kommentar:

Anti-Spam Quiz: