Vi söker vidare…

12 kommentarer

DSC_0770.1

… efter en lämplig kompis till Fjant, men gör oss verkligen ingen större brådska i nuläget.

Dels jobbar jag lite mindre i februari, och sen kommer lite vänner och bekanta att lämna sina hundar här så Fjant kommer att få vad han behöver när det gäller bus och lek!

Det är inte omöjligt att ett och annat videoklipp kommer att publiceras, men tills vidare får ni hålla till godo med ett somrigt videoklipp på tossig Fjant!

Skrivet av Henrik Olsson

2015 01 28 || 10:37

12 svar to 'Vi söker vidare…'

Subscribe to comments with RSS

 1. Jamen om de lämnar sina hundar hos dig så förstår jag att det inte är bråttom med att hitta en ny hund. De kommer kunna leka en massa!:D

  ♀ THE REVOLT ♀

  2015 01 28 || 10:44

 2. ja men de klart att han ska ha en vän 🙂

  Jonnie

  2015 01 28 || 11:26

 3. Låter kul för honom att få lite bus och lek med vänner! 🙂

  Erica

  2015 01 28 || 15:30

 4. – tack detsamma 🙂

  Nathalie Tegelstam

  2015 01 28 || 16:19

 5. Fjant verkar vara så himla härlig, hoppas ni hittar någon bra kompis 🙂

  Pauline

  2015 01 28 || 16:21

 6. spännande för Fjant
  Kram maria

  maria

  2015 01 28 || 18:46

 7. Så underbar Fjant är! Hoppas ni hittar en bra kompis till honom snart.

  JUNITJEJ

  2015 01 28 || 19:53

 8. Han har verkligen roligt med sin leksak.
  Tänk att det räcker med en kul grej för att hundarna ska bli glada.

  Tack för detta sommriga klipp 🙂

 9. härligt busig video

  Kenneth

  2015 01 29 || 06:21

 10. Han är ju uppvuxen med sällskap så jag förstår att han saknar bus och lek….

  marianne

  2015 01 29 || 07:57

 11. Roligt med videoklipp! Mer av sådant!

  Annika

  2015 01 29 || 15:56

 12. Jag måste hitta källa. Kan leta senare. Jag länkar den till dig då jag hittar den.

  svar på det du skrev: Självklart finns det grejs bakom alla partier … men man kan ine jämföra ett brunt parti med ett liberalt. Alltså det går inte. Ett brunt parti säger emot det mest grundläggande. Tycker det är helt meningslöst att diskutera SD .. förstår inte hur folk ens kan rösta på dem. De står inte för något annat är bullshit. Alltså nationalism är nog det äckligaste jag vet. Det är boven till mycket ont i världen. Nationalism, det är det som gör att jag inte gillas SD. Att jag kallar de rasister har inget med invandringspolitiken egentligen. Alltså jag kan förstå att vissa ser problemet ur fel ände, att de tror att det är invandringspolitiken som är fel och inte integrationspolitiken som inte är effektiv. Jag kan förstå att vissa kan se saker ur olika synvinklar då man är uppväxt olika och så. man ser problem olika. Jag kan dock inte förstå deras snack “svenskhet”, det är så … alltså jag vill inte komma med personangrepp eller så, men det är så sjukt jävla korkat att jag inte ens kan beskriva det med ord. Det är dr jag inte gillar Sverigedemokraterna. Världen förändras, med eller utan dem. De kommer bara vara sådana människor som får våra barnbarn att skaka på huvudet då de läser om detta i historieböckerna. Jag tycker att SD:s politik är pinsam, helt borta från den värld med står på idag. Teknologin finns, det spelar ingen roll vad SD säger, de kan snacka om en enat “svenskt” nation. Värna om det homgena och shit like that. Men världen utvecklas. Det Sverige behöver är en enad stat, inte en enad nation. Stat och nation är begrepp som skulle kunna vara samma sak, men enligt SD är det olika. Man kan tillhöra en stat men ändå inte vara en del av nationen – det är det invandrare är enligt SD. Lite svårt för en invandrare att integrera sig i ett land då hen konstant bemöts av ett “vi och dem”. Alltså jag är öppen mot de flesta ideologier, finns positiva och negativa med alla ideologier. Men nationalism är bara en ideologi som bara ger förödelse, fördomar och annat äckligt. Den bidrar till segregation och utanförskap. Man blir stolt över historiska saker man knappt varit med och gjort och man hatar folk man knappt träffat. Nationalism är en effektiv metod att använda då man som makthavare inte har några lösningar att komma med. Man flyttar ett problem till något annat – till “dem”. Då slutar befolkningen att fokusera på det riktiga problemet och då blir det mer folk mot folk, än folk mot regim och dess makt. Ser du seriöst inte det själv?

  Neeej, alltså vad är det där för skit du skriver? “hot mot demokratin”? 😮 nej, nej, det är inget hot mot demokratin. Demokratin fungerar så. Du förstod visst inte min tidigare kommentar. Ett hot mot demokratin skulle vara att typ ta bort allmänrösträtt. Att en del av personerna i riksdagen inte hörs är inte ett hot mot demokrati. Demokrati handlar om att folket röstar, sedan röstar våra representanter. 13 % är mindre än 87 %. Hur fan kan det vara ett hot mot demokratin? Demokrati säger inte att allas åsikt kommer utföras. Demokrati säger att allas röst får höras. Att den hörs innebär inte att dne måste utföras, för 87 % är och kommer alltid vara mer än 13 % i demokratin. Annars skulle det vara en diktatur.

  I USA har de inte proportionella val, där har de majoritetsval. I Tyskland har de en blandning. Alla dessa är demokratier för alla har rösträtt. Men i USA finns bara två partier, vet du varför? För att det i majoritetsval är så att om den som är i majoritet vinner hela skiten. Tex skulle SD knappt finnas i USA. De som skulle finnas är Moderaterna och Sossarna, resten skulle inte finna för de är för små. Det är så deras demokratiska system funkar. Du kan inte säga att det är ett hot mot demokratin när demokratin är detta system. Förstår du?

  Alltså vet du varför det finns småpartispärrar i länder med en demokrati med proportionella val? Det är för att de inte skulle bli ngn handlingskraft om riksdagen skulle se riktigt proportionellt ut som samhället. Man skulle aldrig komma till något beslut om man hade ett för representativt system. Det är representativitet vs. handlingskraft. Man behöver hitta en balans i det, och utifrån varje lands historia har olika demokratiska system kommit fram. Sverige anser att representativitet är viktigt, USA anser inte att det är lika viktigt. Dock vet Sverige och andra länder med liknande system att handlingskraft är viktigt. Annars går en stat under. Därför är det och kommer alltid vara så att det i en demokrati kommer vara att SD är för litet 13 % är mindre än 87 %. Tyskland har ett blandsystem för att de anser att representativitet är viktigt men att handlingskraft är lika viktigt. För Sverige är representativitet lite viktigare än handlingskraft, därför har SD kunnat vara med så länge och därför hände det som hände förra året. Representativiteten blockerade handlingskraften. De 13 % blockerade 87 %.

  Förstår du? Nej, det är inte det. Att SD blir större har mkt med att den ungdom som finns nu inte varit med och sett nationalismens verkliga ansikte. De är naiva människor som dras till ytterligheter. En annan orsak är att folk känner en hopplöshet och därför dras till Åkesson, som är mannen som ska “fixa och ena sverige”. Läs tillbaka där jag skrev om hur nationalismen används.

  Nej, folk är mer än villiga att tala om integrationspolitik, dock inte på SD och nationalismens villkor. Det är skillnad, stor skillnad. Har inget med trångsynta människor, det har med att de flesta i samhället vill ha riktiga lösningar.

  Och nej, självklart har folk inte blivit dummare. Att SD blir större har med de unga att göra och mycket annat. Rent historiskt sett så ökar alltid storleken på de nationalistiska partierna då det kommer svåra tiden. Dumma vet jag inte om de är, men naiva är dem. Tror att allt är så enkelt – att bara stänga dörrarna så fixas sverige. Nej. Så enkelt är inte världen även om man skulle kunna önska att allt skulle bli bra bara för att man stänger gränserna.

  ♀ THE REVOLT ♀

  2015 01 31 || 20:19

Lämna en kommentar:

%d bloggare gillar detta: