Tänker du köpa bil i Skåne?

19 kommentarer

Ok, så det kanske inte var så jättelänge sedan jag köpte en bil, och även om behovet av en annan bil inte är direkt stort för tillfället… så kan jag ändå inte låta bli att kolla runt på allt fint som väntar på en ny ägare…

När en nybryggd kopp kaffe infunnit sig bredvid min dator lyckades jag genom ett ödets nyck hamna på Martenssons-bil.se – och där blev jag inte helt oväntat kvar!

Efter det självklara mottot “se men inte röra” kollar jag grundligt igenom några av de alternativ som finns på deras hemsida, samtidigt som jag försöker visualisera hur och var jag skulle placerat hundburarna om fordonet i fråga varit i min ägo!

Som vanligt är jag på jakt efter en större och rymligare bil för att kompensera faktum att jag har… många och stora hundar som älskar att åka bil med husse!

Uppgiften är sannerligen inte så enkel som den verkar, speciellt inte då de läckraste bilarna (exvis Chevrolet Silverado) inte alls är byggda för att inhysa några hundburar – och jag kommer inte att byta ut mina schäfrar mot något mindre!

Så jakten går vidare!

Av Mårtenssons alla 800 + bilar så kommer jag garanterat att kunna hitta rätt typ av fordon, och sen återstår det att se om jag är modig nog att slå till eller om drömmen om ett bilbyte bara fortsätter att vara en dröm…

Kanske skulle jag göra ett litet besök hos Mårtenssons i Hörby nästa gång jag styr kosan mot Åhus?

Namnlös1

Skrivet av Henrik Olsson

2013 10 04 || 15:30

Publicerat i Baronen - In Real Life

19 svar to 'Tänker du köpa bil i Skåne?'

Subscribe to comments with RSS

 1. Ja visst e de t de 🙂 hoppas att du får en bra dag idag, hit kommer halva släkten på fika idag

  Jonnie

  2013 10 05 || 09:28

 2. ja de får ja verkligen hoppas, ja ska jag städa lite här inna 🙂

  Jonnie

  2013 10 05 || 09:30

 3. Hej på dig!!
  Vilken lättläst och trevlig blogg du har.
  Du inspirerar mig att kanske ändra om lite i min blogg med 🙂

  Mårtenssons bil ska jag lägga på minnet.
  Nu har jag inget körkort, men frugan har det 😛

  Herr Dunderbar

  2013 10 05 || 09:34

 4. Absolut 🙂

  Jonnie

  2013 10 05 || 09:59

 5. Du räkmackan satt bra i “kistan”. Ha en bra lördag! Kram!

  Yvonne

  2013 10 05 || 10:47

 6. drömma kan man och sedan tror jag nog att du hittar det du vill ha och som passar dig allra bäst
  kramar

  ansepanse

  2013 10 05 || 11:29

 7. …kollar fotona och ser att de flesta är för ljusa…blev några som jag e riktigt nöjd med….tar ett tag att komma underfund med inställningarna! Ha en bra lördag

  Kicki

  2013 10 05 || 11:35

 8. Just nu är jag supernöjd med vår Ford Mondeo som rymmer både familjen och Alvin. Bilar är rätt trist ändå 😉

  Villa Freja

  2013 10 05 || 12:31

 9. Ja det gäller att få plats, med sina vovvar..:)

  susanne

  2013 10 05 || 13:43

Lämna en kommentar:

%d bloggare gillar detta: