Mr Overtime har återvänt!!

15 kommentarer

IMG_5879 kopiera

Det känns som att man i stort sett enbart jobbat den här helgen, och kollar man tiderna som skrivits upp så inser man att känslan är korrekt:

Jag har verkligen enbart jobbat i helgen, kanske till nackdel för mig själv och vovvarna – men samtidigt har man haft förbannat kul också!

Utöver extra insatser på mitt eget jobb på nästan totalt 12 timmar i helgen, så har jag även arbetat extra som… ja, allt möjligt! Vi har gjutit betongfundament för tre flaggstänger och även grävt ner två belysningsstolpar samtidigt som solen strålat på våra bleka anleten!

IMG_5888 kopiera

En del kanske anser att de har ett jobb som suger, men inte jag: för på mitt jobb är jag den som suger!

För tydlighetens skull måste jag bara förklara att Herr Olsson inte gått och prostituerat sig, utan det hela handlade om att dra en liten lina genom ett rör med hjälp av en bomullstuss – för att senare kunna dra en elkabel.

Nu föll det sig så olyckligt att en bit bomull lossnat från tussen – något den sugande parten inte uppmärksammat och vad som hände sen låter jag videoklippet förtydliga!

Känslan var inledningsvis väldigt obehaglig då jag kämpade för att få luft samtidigt som kväljningarna avlöste varandra, och det var först efter att jag insett att mitt liv inte nått sitt slut som jag bestämde mig för att låta omvärlden få del av detta udda klipp…

[On YouTube]

Skrivet av Henrik Olsson

2013 09 08 || 17:30

Publicerat i Baronen - In Real Life

15 svar to 'Mr Overtime har återvänt!!'

Subscribe to comments with RSS

 1. Sv: fast själva vaccinerandet går ju så otroligt fort att det hinner vara över innan de ens känner något, tror jag i allafall
  kramar

  ansepanse

  2013 09 09 || 12:41

 2. sv: ja super skönt! 😀

  amanda

  2013 09 09 || 13:02

 3. Hahahaha nämen din stackare! Men samtidigt… GALET KUL!

  Annika

  2013 09 09 || 13:57

 4. Tur vovven väntade..:)

  susanne

  2013 09 09 || 17:27

 5. Hoppas att du har hämtat dej från suget!! så bra att du tyckte om mina historier..

  Yvonne

  2013 09 09 || 17:43

Lämna en kommentar:

Anti-Spam Quiz: