Fakturera utan eget företag!

12 kommentarer

202_0201.11

För att slippa allt krångel med att fakturera olika uppdragsgivare som enskild företagare lyckades jag slutligen hitta ett sätt som faktiskt passar  mig perfekt – och företaget heter Cool Company!

Eftersom mina inkomster “vid sidan av” enbart kan ses som ringa vill jag inte komplicera allt med att starta ett eget företag för att kunna skicka ett fåtal fakturor.

Det går helt enkelt till så att Cool Company betalar in skatt och sociala avgifter för det som jag tjänar på mina olika uppdrag, samtidigt som de tar en ringa avgift på 5,98% för denna service!

För mig innebär det ungefär att jag får behålla 50% av fakturerat belopp (exkl moms) – och då är allt skattat och klart!

Mer än så behöver jag inte göra!

Funderar du själv på att starta eget företag i liten skala vid sidan om din nuvarande sysselsättning kan jag varmt rekommendera denna tjänst tills att du har byggt upp en trogen kundkrets!

Kolla in om inte detta kan vara något som passar just dig!!

* tjäna pengar * tjäna extrapengar * hitta ett extra jobb * fakturera utan eget företag * svarta pengar vs vita pengar * föreläsning * hundar * schäfer * hundgård *

Skrivet av Henrik Olsson

2013 07 11 || 05:00

12 svar to 'Fakturera utan eget företag!'

Subscribe to comments with RSS

  1. Så fint blogg . Tack för att du delar med oss 🙂

    Avloppslukt

    2013 07 13 || 12:41

  2. Det där verkar supersmidigt!

Lämna en kommentar:

Anti-Spam Quiz: