Varma hälsningar från resenärerna!

12 kommentarer

IMG_4851 kopiera

Gårdagen dagen började redan tidigt och kring 05.30 startade jag och Fjant från vår enkla boning i Falkenberg med sikte mot Malmö där jag äntligen skulle få återse min gamla arbetsgivare och arbetskamrater:

Städpoolen i Malmö!

Efter att vi tillbringat ett par timmar där och fått återuppleva den gamla goda tiden styrde vi kosan vidare mot Åhus och Annika och Daniel, där allt började med en lugn och behaglig promenad tillsammans med Fjant!

Min lurviga medresenär var naturligtvis så där överdrivet social som han alltid är, och lite senare på kvällen följde han med ner till Åhus Hamnfest där han fick chans att träffa jättemånga trevliga människor.

Som vanligt var det han som fick alla pussar och kramar, men det är lugnt – jag klarar mig!

IMG_4859 kopiera

Skrivet av Henrik Olsson

2013 06 29 || 09:15

Publicerat i Baronen - In Real Life

12 svar to 'Varma hälsningar från resenärerna!'

Subscribe to comments with RSS

  1. Sötaste Fjant!!! Saknar han sina “syskon”?

    Junitjej

    2013 06 29 || 17:36

  2. En fin start för dig o Fjant…Klart han ska ha mycket pussar o kramar på sin allra första semester! Förresten får du en kram av mig varenda morgon! Kramiz!

    Fenixmona

    2013 06 30 || 07:48

Lämna en kommentar:

Anti-Spam Quiz: