Varje km räknas…

17 kommentarer

Via appen RunKeeper har jag tidigare satt som mål att gå minst 100 mil innan året är slut, och cykla minst 50 mil innan den 5 maj. För tillfället går det så där med träningen, en del aktiviteter har dessvärre inte loggats…

Jag antar att det beror lite på att jag just nu saknar ett konkret mål med träningen.

Jag började ju använda den här appen när jag tränade inför förra sommarens äventyr, men när allt var klart så tyckte jag inte att det fanns någon större anledning att nitiskt logga varje km man gick eller cyklade.

Promenaderna idag blir tyvärr inte speciellt långa eftersom Fjant fortfarande är för liten för att gå runt 10 km, men ibland kan jag låta Bagheera och Fjant stanna hemma och vila – och då kan jag ta gamla tant Grånos på en liten längre promenad.

Men behovet att gå 16-20 km på morgonen finns dock inte längre…

Det finns dock planer på ännu en cykelsemester, men det dröjer ett par år innan den genomförs. Fram tills att det är dags att börja träna för den får jag helt enkelt nöja mig med en liten mildare träning för att inte tappa allt för mycket av konditionen.

Använder du själv RunKeeper eller någon liknande app.

Skrivet av Henrik Olsson

2013 04 17 || 05:00

17 svar to 'Varje km räknas…'

Subscribe to comments with RSS

 1. här tränar jag ju inte på det sättet, promenader och lite annat, det gör jag varje dag men….
  kramar

  ansepanse

  2013 04 17 || 10:52

 2. Mini använder Runkeeper!

  Annika

  2013 04 17 || 11:03

 3. Och jag har satt som mål att jag ska se fit ut först nästa år. Vill ha bra och hård mage och se mer fit ut. Lite mer hälsosammare. Tror att man som person mår bättre och klarar mer psykiskt då, det är väl mitt mål att jag tror. Det har jag gett mig fan på.

  Men kommer nog inte härska omkring och vara helt tokig. Lite begränsad mat på tallriken, något gott ibland / en gång i veckan etc. samt mycket vitaminer och näringsrik mat.

  Som mjukstart har jag börjat med lite lätt hemma, som plankan och squart-utmaningen. Ja, promenader och maten också såklart!

 4. Sv: jag tycker inte om att tänka på gifterna som finns i Frontline, så därför testar jag med alternativ
  kramar

  ansepanse

  2013 04 17 || 13:00

 5. ja, när jag “joggar” ute kör jag runkeeper, men bara för den rundan… kanske skulle man lägga in lite mål=)

  trollet

  2013 04 17 || 13:54

 6. nje fy va hemsk t de va då, längesen jag hade de. men ska till tanddoktorn imorrn

  Jonnie

  2013 04 17 || 16:24

 7. sv: tack detsamma!

  amanda

  2013 04 17 || 16:31

Lämna en kommentar:

Anti-Spam Quiz: