Känslan som kommer efter ett träningspass…

14 kommentarer

… är verkligen helt ljuvlig!

Visserligen blev det inget överdrivet träningspass idag, men jag cyklade in till stan för att inhandla lite nyttigheter som frukt och tonfisk – och när aktiviteten avslutats hade knappt 34 km avverkats…

Jag är nöjd med dagens pass, och kan nu med gott samvete sjunka ner i soffan med en kopp kaffe!

Skrivet av Henrik Olsson

2013 03 31 || 20:00

14 svar to 'Känslan som kommer efter ett träningspass…'

Subscribe to comments with RSS

 1. Visst kan man slänga sig i soffan med gott samvete efter en sådan insats?

  Junitjej

  2013 03 31 || 20:31

 2. Du har bra hand med hundar.Har du alltid haft samma ras??Cyklar du med hundarna?

  Yvonne

  2013 03 31 || 21:37

 3. Ja.. det kommer jag ihåg att du hade en siberian husky.Har för mej att du skulle ut och cykla med dina hundar. Vad hände med siberian huskyn? Funkade hon inte med de andra?

  Yvonne

  2013 03 31 || 22:03

 4. Ja men träna är ju skönt, jag tränade idag haha men hann knappt hem och fick migrän från helvetet.

  Sv: Ja men jag är helt på din sida, till 100% !!
  Hoppas du haft en bra påsk helg. =)

  jessica

  2013 03 31 || 22:27

 5. Åh det är såå härligt att träna!!
  Sv: jaa verkligen! 🙂

 6. Här blev det också soffan fast utan träningspass…men nu är vi i alla fall feberfria här o kan återgå till jobbet i morgon! Kramiz

  Fenixmona

  2013 04 01 || 08:32

 7. Hm… Jag har en “fantastisk” förmåga och det är att kunna slänga mig i soffan med en STOR BALJA godis UTAN att ha gjort något träningspass… och det UTAN att få dåligt samvete.
  Ska dock erkänna att kanterna är en aning mjuka och en viss uns av beundran har jag för dem som tränar.

  Må gott 🙂

  SnyggÅkes matte

  2013 04 01 || 08:50

 8. bra jobbat
  Kram

  maria

  2013 04 01 || 08:56

 9. Visst är känslan efteråt helt fantastiskt. Och för det mesta också även under själva träningspasset. Det är innan det kan vara lite motigt, vilket är konstigt med tanke på den fina känslan som kommer sen 😉

  Husfrun

  2013 04 01 || 09:03

 10. Tack så jätte mycket 🙂
  Jag är helt säker på att det är den äkta förbundsarken. För det första hittade Ron graven som Jesus låg i. Han hittade även stenen som var för graven och rullades bort. Han hittade märke i stenväggen efter att stenen hade förseglats. Står någonstans i Bibeln för dom var rädda för att lärjungarna skulle förflytta hans kropp. Visst var det så? säg med fraser ur bibeln om jag har fel. Ron hittade fyra hål för kors, den ena var högre upp än de andra och i det hålet fanns en fyrkantig sten (hörnstenen som de hade kastat bort?). När han tog ut stenen såg han en spricka i berggrunden i korshålet. En spricka som förmodligen kommit fram ur en jordbävning. När de genomborrade Jesus rann hans blod ner genom sprickan och precis under kortsets lokalisering befann sig förbundsarken. Jesus blod rann ner på nådestolen. Precis som Mose stänkte lagboken och människorna med blod av djur och vatten gav Jesus sitt blod för oss, och det var ju också vatten som kom från Jesus, inte bara blod. Sen kan man själv räkna ut att blod måste spillas för syndernas skull och att blod och vatten måste komma över lagen och människorna. Jesus är ju Guds lam. Ron gav blodet till en labratorium (stavning?) och de fann att det innehåller endast 24 hromosoner, att denna personen inte haft en jordisk far. Ron sa i en video att man inte kan testa hromosoner på så gammalt blod, så detta blodet var alltså levande.
  Innan Ron själv gav sig in i en grotta och letade efter arken var det en man som hjälpte honom som gick in i grottan eftersom han var mindre och det var lättare för honom. Grottorna där är väldigt trånga. Den lilla mannen sprang ut och skrek “vad finns där inne! vad finns där inne!”. Ron förstod att mannen hade reagerat så på grund av Guds närvaron. I GT ser man ju att människor som inte är värdiga kan dö om de närmar sig arken.
  Jag ser det som att Ron har en mission av Gud. Faktiskt så var det inte ens hans ide att leta arken. Han var i Jerusalem den gången på grund av annat.
  Du kan läsa mer på Ron Wyatts hemsida – http://ronwyatt.com/ Hela hans familj hjälps åt på ett eller annat sätt. Det finns människor som velat stänga ner hans hemsida. Varför skulle man göra det? varför vill man inte stänga ner andras hemsidor som handlar om upptäckter? Bara Ron får så mycket mogångar för sitt arbete, men han har bevis som överensstämmer med Bibeln. Om någon har sanningen kommer någon alltid vela motarbeta det. Ron och hans söner till och med hamnade i fängelse för detta. Araberna ville inte att de finner bibliska bevis. Inte så konstigt ju.

  Gott med frukt 🙂 brukar du äta nyttigt? jag har börjat göra det, haha, känns ju så mycket bättre då.
  Ha det bra och ta hand om dig!

  Liene

  2013 04 01 || 10:54

 11. inget dåligt träningspass, du kan verkligen känna dig nöjd
  kramar

  ansepanse

  2013 04 01 || 11:02

 12. Jag har dubbelkollat väskan! Det går inte med 2 alfatikar.Tikar slåss för att döda ,hanar slåss bara för sitt revir,och då brukar en hana ge upp. Ha en bra dag!

  Yvonne

  2013 04 01 || 11:22

 13. Det där lät ju kanon.
  Kramar i massor och ha ett fint slut på Påsken. / Jane

  Jane

  2013 04 01 || 12:24

 14. härlig känsla när tom samvetet
  säger att de är ok å sjunka ner i soffan =)

  sussi

  2013 04 01 || 13:22

Lämna en kommentar:

%d bloggare gillar detta: