Ur arkivet: Cykelbudet

14 kommentarer

Något år innan jag fyllt 18 drömde jag om att börja jobba som cykelbud, men det var dessvärre en dröm som jag tvingades lägga på is av olika anledningar – men jag kan inte låta bli att fortfarande peppas av drömmen!

Det hade i alla fall varit riktigt häftigt att prova på livet som cykelbud en sommar!

Drömmen är visserligen avvecklad sen många år tillbaka, men skulle man höra talas om liknande planer i lilla Falkenberg kanske man skulle försöka komma med på ett hörn! Med cykelkärran jag har idag skulle man naturligtvis också kunna ta rejält stora paket – eller varför inte vovvar!

Nåja, vad framtiden har att erbjuda lär vi alla naturligtvis bli varse om förr eller senare!

För kanske 10 år sedan fanns det dessutom planer på att börja med cykeltaxi här i Falkenberg under sommarmånaderna, och naturligtvis blev jag väldigt intresserad när jag blev tillfrågad – men det var tyvärr också ett projekt som aldrig genomfördes.

Men återigen; Vi vet inte vad framtiden har att erbjuda!

Skrivet av Henrik Olsson

2013 03 25 || 04:30

14 svar to 'Ur arkivet: Cykelbudet'

Subscribe to comments with RSS

 1. Haha, cykelbud:) Du har många tokiga idéer du:)

 2. man vet aldrig vad framtiden bär med sig =)

  sussi

  2013 03 25 || 13:08

 3. Ja, verkligen! 🙂

  Saga Linnes

  2013 03 25 || 13:33

 4. – hoppas du också har haft en bra/får en fin dag! 🙂

Lämna en kommentar:

Anti-Spam Quiz: