Den ofrivilliga linslusen…

11 kommentarer

Ja, hon kanske inte ser ut att vara helt nöjd med tillvaron – men eftersom jag skaffade hund i slutet av min bleka karriär som amatörfotograf tvingade jag den kraken att ständigt posera framför min kamera.

Hon skulle dokumenteras till varje pris.

Majoriteten av korten fick dock slängas eftersom hon allt som oftast passade på att smita när skärpan skulle ställas in, men ibland lyckades jag överlista henne (tror jag) och fick henne att ligga still.

Med en blick som allt för tydligt säger: “Men ta ditt jävla kort då…!”

Skrivet av Henrik Olsson

2013 03 14 || 17:45

11 svar to 'Den ofrivilliga linslusen…'

Subscribe to comments with RSS

  1. Bozza gillar inte heller att bli fotad så hon hittar på en massa annat när hon sitter som att kolla upp i himlen nosa i backen eller nått annat. Vinja däremot vet precis hur man poserar.

Lämna en kommentar:

Anti-Spam Quiz: