Livet som hundägare…

22 kommentarer

… slår naturligtvis det mesta man får möjlighet att uppleva!

Utöver det faktum att det mellan en hund och dennes förare byggs upp en stabil och livslång vänskap erbjudas man också mängder av tillfällen till att leva ett aktivt friluftsliv med allt vad det innebär.

Man får naturligtvis inte heller glömma alla de tillfällen man erbjuds att skratta gott och deras luriga små påhitt och upptåg – som exempelvis att förvandla husses kudde till en uppskattad kamptrasa.

Vad gäller det allra senaste tillskottet i min flock så har han inte blivit riktigt stor nog att hitta på allt för mycket, men jag kan vara säker på att han i framtiden kommer att erbjuda många skratt!

Min lilla Fjant!

Skrivet av Henrik Olsson

2013 01 06 || 20:45

22 svar to 'Livet som hundägare…'

Subscribe to comments with RSS

  1. Så söt! 🙂

    Sara

    2013 01 07 || 19:44

  2. Ni har en fenomenal tid framför er!

Lämna en kommentar:

%d bloggare gillar detta: