Livet på andra sidan – Vivianne Linde

20 kommentarer

Det finns ett stort intresse hos mig för sådant som faller under kategorin “övernaturligt”, och även om jag själv endast besitter enkla kunskaper i ämnet hindras jag inte från att tro.

Världen vi lever i är alldeles för komplex för att endast bestå av synliga och naturliga ting.

Det finns så mycket mer än bara vad ögat kan se och förståndet kan förklara!

Jag har själv erfarenheter av besök från en helt annan sida än den jag själv lever i, och även om det finns en längtan att kunna utvecklas vidare i kunskap är stegen alltför svåra att ta på egen hand.

För att kunna utforska det okända behövs en erfaren vägledare som kan erbjuda både ljus och lykta längs denna oskyltade väg.

Vivianne Linde erbjuder exempelvis andra att få kontakt med nära och kära som gått vidare längs en väg där vi som levande inte har möjlighet att följa efter.

Erbjudandet om att få ett ord från andra sidan som förklarar, tröstar eller vägleder kan väga väldigt tungt för den efterlevande, och jag har själv många gånger funderat över vad min hädangångne bror skulle haft att säga mig om tillfället gavs.

I samband med hans död fick jag en uppmaning om att leva mitt liv på ett speciellt sätt, och i just detta fall hade det varit välkommet att få reda på huruvida han anser jag uppfyllt hans ringa önskan – men fram tills att jag gett honom en möjlighet att meddela sig själv kommer jag att få fortsätta undra.

Skrivet av Henrik Olsson

2012 11 16 || 16:30

20 svar to 'Livet på andra sidan – Vivianne Linde'

Subscribe to comments with RSS

 1. ja men visst e de 🙂 fattar inte att analfabeter kan surfa runt i bloggar o kolla när de inte e läskunniga 🙂

  Jonnie

  2012 11 17 || 09:37

 2. haha ja visst e de 🙂

  Jonnie

  2012 11 17 || 09:47

 3. Det är väldigt intressant det där med övernaturliga.

  Annika

  2012 11 17 || 09:55

 4. Vacker bild 🙂

  Bella

  2012 11 17 || 11:38

 5. jag tror också väldigt mycket på sånt

  Annellisaa

  2012 11 17 || 12:27

 6. Jättefin bild:)

  Jeanette♥

  2012 11 17 || 12:57

 7. Jag tycker att övernaturliga saker är grymt intressant, och jag tror oxå absolut att det finns så mycket mer som vi inte kan se lr riktigt veta av. Fast samtidigt är jag grymt rädd för det övernaturliga och skulle inte vilja stöta på det 😛

  SV: Tack detsamma! 🙂

 8. jag hade det så mysigt så:) hade du en bra Fredag?? kram

  bella davis

  2012 11 17 || 17:41

 9. fin bild 🙂

  SV: tack detsamma!! 🙂

 10. Hello Henrik!
  Detta är verkligen ett ämne som jag är mycket intresserad av och även vet att det finns mer än bara denna sida… Ett par år efter att min lilla syster hade gått bort så fick jag bevis på att hon var med mig.. Det var en sak som jag bara hade berättat för henne och ingen annan i hela världen vet vad det är, bara hon, det sa ett medium till mig då och vad skulle jag tro?? Åsa var gravt cp- skadad och hon kunde inte prata eller något annat, vi fick sköta henne som ett spädbarn. Så hur kunde då detta medium berätta detta för mig när inte Åsa kunde prata??? Det var min övertygelse, innan dess så visste jag inte vad jag skulle tro med efter det så vet jag att det finns mer än bara detta liv.. Den 1/12 ska jag gå på en grupp seans i Höör, och även få en privat sittning – det ska bli så spännande och jag längtar verkligen.. Kram på dig och lycka till med ditt sökande!

  Pernilla

  2012 11 20 || 08:05

Lämna en kommentar:

Anti-Spam Quiz: