Dags att sprida lite ljus…

13 kommentarer

Den mörka årstiden har kommit oss allt närmare, och det är dags att börja kika närmare på lite bättre på vad det kan tänkas finnas för bra myspysbelysning till hundgårdarna.

Naturligtvis vill jag ha ett så energisnålt alternativ som möjligt och just LEDbelysning är det som passar bäst.

Bilden ovan visar en LEDstripe som är hela 5 meter lång, och ett par sådana hade skapat en väldigt trevlig atmosfär här hemma i hundgårdarna – samtidigt som jag slipper bekymra mig över att snubbla över något på mig väg till förrådet för att hämta ved.

Utöver en ljusslinga har jag också länge funderat över att montera upp några strålkastare på fasaden då tillgången av dagsljus minst sagt är snål under vintern, och oavsett årstid finns det ju behov av att obehindrat kunna arbeta utomhus!

På deras hemsida finns många prisvärda produkter – och i skrivande stund uppdaterar jag flitigt min önskelista inför julen i hopp om att få gehör från de närmaste!

Skrivet av Henrik Olsson

2012 10 02 || 16:00

13 svar to 'Dags att sprida lite ljus…'

Subscribe to comments with RSS

 1. ja de känns jättebra de här 🙂

  Jonnie

  2012 10 02 || 17:50

 2. mm, det behövs ju att man ser något när man kommer ut 🙂
  kramar

  ansepanse

  2012 10 02 || 18:33

 3. måste visa hur det ser ut

  Indian matts

  2012 10 04 || 20:19

Lämna en kommentar:

Anti-Spam Quiz: