Den sista natten i tält…

18 kommentarer

… och jag tänker inte ens bemöda mig med att gå ut i regnet för att ta en bild, så ni får helt enkelt njuta av en gammal bild på min medvandrare.

Den här dagen har bjudit på regn i stora mått, och jag kan lova att det känns ordentligt i fötterna! Med lite tur slipper jag regnet i morgon, men man ska kanske inte hoppas på för mycket med tanke på hur det har varit den senaste tiden!

Morgondagens etapp består av drygt 57 km, och jag siktar på att nå Ystad klockan 12.00 (förhoppningsvis) där jag kommer att möta upp familj och vänner. Det handlar om ca 10 timmars vandring (plus raster), och jag kommer att få göra en sista tidig start: senast 01.00.

Sen är jag i mål efter en sju veckor lång vandring genom Sverige, där drygt 1900 km har avverkats till fots!

Skrivet av Henrik Olsson

2012 07 19 || 19:15

Publicerat i Den Stora Vandringen

18 svar to 'Den sista natten i tält…'

Subscribe to comments with RSS

 1. Lycka till för satan! Har vart jätteroligt att följa din lilla promenix här. 🙂

  Andreas T

  2012 07 20 || 02:51

 2. Grattis Henrik till prestationen, Jag skall göra allt jag kan för att möta upp dig vid stationen vid 12-tiden. Tyvärr fick jag inte låna polisbilen, men välkommen hit ner till Ystad ialla fall. Med vänlig hälsning
  Anni Ewald

  Anni Ewald

  2012 07 20 || 07:21

 3. Det är helt otroligt att tiden gått så fort.

  Lycka till med de sista stegen i mål 😀

 4. Otroligt. Vilken bedrift.
  All eloge till dig och hunden.
  När jag träffade dig mellan Jokmokk o Arvidsjaur så tängte jag att den mannen har inte ett rätt som skall gå denna väg genom detta avlånga land.
  Jag har följt dig sen sedan på detta vis och är OTROLIGT inponerad av din bedrift.
  Önskar dig och din hund lycka till i fortsättningen och kommer ni förbi Gävle så är ni välkommen.
  Mvh Putte.

  Putte

  2012 07 20 || 08:24

 5. Tänk att snart är din och Debbies långa, långa vandring över. Du är verkligen värd all beundran. Det kommer nog att ta tid för dig att smälta allt du fått uppleva. Har varit så intressant att följa din resa, så tack för alla foton och texter som gjort det möjligt.

  GJ

  2012 07 20 || 11:19

 6. Grattis
  När jag läser detta så har du säkert gått i mål och fått krama nära & kära
  Tummen upp och alla kramar jag kan skicka skickar jag nu
  Bra kämpat / Maria

  maria

  2012 07 20 || 13:21

 7. Bra jobbar Debbies / Maria

  maria

  2012 07 20 || 13:22

 8. Oj man blir så impad,du och Debbie har verkligen uträttat en helt fantastisk prestation,inte många som ens orkar gå till brevlådan (t.e.x jag)utan tar bilen :),måste varit en underbar upplevelse för dig och Debbie att få se vårt vackra land i promenadtempo,det borde många fler testa på,Du är alltid välkommen hit upp till Lappland,dörren står alltid öppen för såna som dig.ha nu en jättefin och avkopplande fortsättning på sommaren//Affe och Sussie med 4 vovar i Moskojärvi-Gällivare

  moskoaffe

  2012 07 20 || 13:56

Lämna en kommentar:

Anti-Spam Quiz:

%d bloggare gillar detta: