Dag 4: Vila!

12 kommentarer

Egentligen är det inte alls konstigt att jag redan så här tidigt fått ont i musklerna då jag pressat mig själv extra hårt “bara för att komma igång”… Kroppen tycks dock ha en helt annan inställning till hur saker och ting ska ske och närmast verkar det som att man hellre ska “skynda långsamt”.

Det tar emot, men jag antar att jag får lyssna på kroppen under resten av resan då jag uppenbarligen är i stort behov av att den fungerar bra!

Jag har beslutat mig för att stanna en natt till på Gällivare Camping, och jag tänker inte fortsätta promenaden förrän jag är säker på att kroppen klarar det vilket kan innebära ytterligare någon natt här.

Sen blir det att tänka om rörande sträckan och göra kroppen till viljes! Låt oss säga max 25 km/dag, och sen öka på det något när man känner att det faktiskt fungerar.

Men bara när man verkligen känner det!

Humöret är i alla fall fortfarande på topp, något som är det allra viktigaste, och i kväll blir det vardagslyx i stora mått när jag kommer att få festa på en förhållandevis obegränsad mängd av grillade revbensspjäll och potatissallad!

Nu är ni allt lite avundsjuka va?

Skrivet av Henrik Olsson

2012 06 05 || 09:00

Publicerat i Den Stora Vandringen

12 svar to 'Dag 4: Vila!'

Subscribe to comments with RSS

 1. De e klokt att vila!
  “E huve’t dumt får kroppen lida”:-) !!
  Revben å potatissallad?!?!
  Kan man få tag i de så långt ut i ödemarken…………. 🙂 🙂 ?
  Eller e de campingen som har tömt frysarna från förra säsongen………:-D 😀 !!

  Krya på dej
  Tänker på dej å Debbie 🙂

  kalmariten

  2012 06 05 || 14:36

 2. Jag det blev jag, Va gott

  Vila nu
  Kram Maria

  maria

  2012 06 05 || 15:26

Lämna en kommentar:

Anti-Spam Quiz:

%d bloggare gillar detta: