Dag 4: Vila!

12 kommentarer

Egentligen är det inte alls konstigt att jag redan så här tidigt fått ont i musklerna då jag pressat mig själv extra hårt “bara för att komma igång”… Kroppen tycks dock ha en helt annan inställning till hur saker och ting ska ske och närmast verkar det som att man hellre ska “skynda långsamt”.

Det tar emot, men jag antar att jag får lyssna på kroppen under resten av resan då jag uppenbarligen är i stort behov av att den fungerar bra!

Jag har beslutat mig för att stanna en natt till på Gällivare Camping, och jag tänker inte fortsätta promenaden förrän jag är säker på att kroppen klarar det vilket kan innebära ytterligare någon natt här.

Sen blir det att tänka om rörande sträckan och göra kroppen till viljes! Låt oss säga max 25 km/dag, och sen öka på det något när man känner att det faktiskt fungerar.

Men bara när man verkligen känner det!

Humöret är i alla fall fortfarande på topp, något som är det allra viktigaste, och i kväll blir det vardagslyx i stora mått när jag kommer att få festa på en förhållandevis obegränsad mängd av grillade revbensspjäll och potatissallad!

Nu är ni allt lite avundsjuka va?

Skrivet av Henrik Olsson

2012 06 05 || 09:00

Publicerat i Den Stora Vandringen

12 svar to 'Dag 4: Vila!'

Subscribe to comments with RSS

 1. Lycka till på Din resa.

  Ninna

  2012 06 05 || 10:00

 2. Så rätt tänkt.. bra att du tar till dig vila när kroppen kräver det 🙂

  Nett

  2012 06 05 || 10:08

 3. jodå 🙂 lite avundsjuk är jag 🙂 och hela ditt äventyr är ju någonting som låter som FRIHET, att få göra det man drömt om och få vistas ute så där 🙂
  bra att du kommit till insikt om att du ska låta din kropp styra hur långt du ska gå per dygn
  kramar

  ansepanse

  2012 06 05 || 10:42

 4. Du är ju den som känner din kropp bäst, bäst att lyssna på den annars kanske äventyret tar slut där man inte alls tänkt från början. Bra att du tar det lugnt och festar på – i ditt tycke- god mat 😉

  Sara

  2012 06 05 || 10:56

 5. SV: jag håller med 🙂 Ernst har sommaren runt sig 🙂
  har du hunnit med många bastubad nu?
  kramar

  ansepanse

  2012 06 05 || 11:47

 6. När du har gått i mål förväntar jag mig att Svd tar emot dig med bragdguldet. Det är du värd.
  Bra du lyssnar till din kropp! Du har många supporters nu, säkert blir det fler

  Tony Malmqvist

  2012 06 05 || 11:55

 7. Sv: hoppas att bastubadet gjorde verkan 🙂 du vet, vi har egen bastu i källaren och vi badar minst en gång i veckan och jag tycker det är en lisa för kroppen 🙂
  länken till Jan fungerar inte, så jag kommer inte in i hans blogg 🙁
  bamsekramar

  ansepanse

  2012 06 05 || 12:16

 8. Sv: okey, det kan vara där som felet är då
  här hos mig regnar det just nu, hoppas att vädret är bättre där hos dig
  kramar

  ansepanse

  2012 06 05 || 13:01

 9. Det låter förståndigt att låta kroppen läka ut.Du tjänar ändå inget på att pressa den,det blir bara nya bakslag då. Så vila ut nu med egenvård och lite lagom rörelse för att inte stelna till,och se till att du är varm..
  Kramen♥

  Mita

  2012 06 05 || 13:11

 10. Vi önskar stort lycka till under er stora resa. Vi kommer fortsätta följa er hela vägen i mål 🙂

  Lisa

  2012 06 05 || 14:22

 11. De e klokt att vila!
  “E huve’t dumt får kroppen lida”:-) !!
  Revben å potatissallad?!?!
  Kan man få tag i de så långt ut i ödemarken…………. 🙂 🙂 ?
  Eller e de campingen som har tömt frysarna från förra säsongen………:-D 😀 !!

  Krya på dej
  Tänker på dej å Debbie 🙂

  kalmariten

  2012 06 05 || 14:36

 12. Jag det blev jag, Va gott

  Vila nu
  Kram Maria

  maria

  2012 06 05 || 15:26

Lämna en kommentar:

%d bloggare gillar detta: