Medan husse provade lyckan…

36 kommentarer

Husses egen maskot...… och spelade bingo för första gången på många år, låg jag bredvid och tuggade lugnt på min morot!

Husse blev allt mer exalterad under speltidens gång, och för varje gång han fick “Bingo” så jublade han högt och klappade mig lite extra – som om det hela var min förtjänst…

Men eftersom jag fick både klappar och fina godisbitar vid vinst, lät jag husse hållas kvar i tron att jag hade något att göra med det hela! Husses framgång med att spela bingo skulle dock visa sig vara kortvarig. 

Det var dock inget som spelade mig någon större roll, då jag redan ätit upp allt det goda lagom tills att hans spelkonto var tömt.

Känner jag husse rätt så kommer han att spela igen! Och igen! För det framgick tydligt att han gillade känslan av att vinna och få höra ordet “bingo” basuneras ut genom högtalarna.

Kan det vara så att husse hittat den perfekta sysselsättningen dessa kalla dagar?

“888bingo är en sida där nya medlemmar snabbt kan hitta vad dem söker i bingoväg! Med regelbundna bingospel blir väntan på den stora chansen sällan lång! Jag rekommenderar Er att prova på deras tjänster! Ni kommer inte att bli besvikna!”

Skrivet av Henrik Olsson

2010 12 26 || 15:24

36 svar to 'Medan husse provade lyckan…'

Subscribe to comments with RSS

 1. Vad kör du med för rakgel? =)

  danten89

  2010 12 26 || 22:40

 2. God fortsättnig till er också!
  Mvh Anna

  Anna

  2010 12 26 || 23:46

 3. söt bild!

  sv: jo dom vann 🙂

  Linnea :>

  2010 12 27 || 01:41

 4. Svar: Alltid kul med julklappar 😉

  Filippa

  2010 12 27 || 02:00

 5. Vilken goding du har där 🙂

  simone

  2010 12 27 || 11:09

 6. Och jag envisas med att köpa mina trisslottor. Än så lnge den största vinsten jag har fått 75 kr. Hoppas innerligt på större vinst inom kort. Tänk om man vann 10 miljoner direkt på skrapet?! Hoppet är det sista som överger människan. Så sluta aldrig att hoppas på tur!
  Så kul att den söte vovven gillar morötter. Min hund gillar nga grönsaker alls.

  Junitjej

  2010 12 28 || 09:13

Lämna en kommentar:

Anti-Spam Quiz: