Enter i stället för entré?

28 kommentarer

Shoppa online

Webbshopping

När det kommer till shopping så är jag inget större fan av stora affärer med mycket folk, och långa köer som följd. Jag föredrar att det går snabbt – och helst fortare än så…

Ironiskt nog har inte webbshopping fått något större genomslag i min vardag, så oftast blir jag så illa tvungen att sätta mig i bilen och åka till en affär för att leta efter en bra parkeringsplats, slösa pengar och trängas med andra. Jag försöker lösa de praktiska problemen med att inte handla då alla andra är ute och handlar

Men fördelen med att besöka en affär är ju naturligtvis att det alltid finns en liten chans att träffa på en gammal vän man kan byta några ord med.

… och fördelen med att shoppa online är ju att allt går mycket fortare, och man får tid över till annat.

Hur framtiden kommer att se ut när det gäller shopping återstår att se, men nya webbutiker dyker upp lite här och var, och generellt sätt måste det innebära att folk gillar att handla via nätet. Skulle det nu vara så att jag en dag startar eget – ja, då kommer jag naturligtvis att i första hand sikta på en liten webbutik.

Med andra ord är enter att föredra framför entré!

Skrivet av Henrik Olsson

2010 10 10 || 18:19

28 svar to 'Enter i stället för entré?'

Subscribe to comments with RSS

 1. Om några dagar är det helg igen, tänk på det! ;D

  Nej jag vann inget på lotten, men jag var nära.
  Nära skjuter ingen hare dock! 😛

  danten89

  2010 10 11 || 09:52

 2. Jo lite mer tid kan minst sagt behövas inför en maskerad.

  webshopping är väldigt smidigt (:

  Anna Katana

  2010 10 11 || 10:14

 3. Enter underlättar ju en del precis som du skriver men jag är väldigt dålig att handla online. Jag kan handla inredning osv från nätet om jag hittar något som faller i smak men väldigt dålig på att utnyttja detta underbara sätt som är smidigare.

  Kan tycka att en dag på stan med shopping kan ha en viss charm även om den inte kommer ofta 😉

  Jesse

  2010 10 11 || 11:01

 4. Man får ju helt klart lära sig att skilja på alla sorters svampar innan man äter dem och jag tror ju inte ICA säljer de man inte borde äta, så du kanske ska hålla dig till dem 😉

  Mia

  2010 10 11 || 11:13

 5. Såg du hela klippet? 🙂

  Ja det får man göra!

  Ha en fin dag du med! 😛

  danten89

  2010 10 11 || 12:21

 6. Kläder föredrar jag handla i butik. Jag vill prova och känna på plaggen,. Skulle jag beställa kläder via nätet, så är det stor risk att jag får skicka tillbaka. Böcker och musik kan jag däremot klicka hem via internet.

  Junitjej

  2010 10 11 || 21:04

 7. ja det finns ju både för och nackdelar med båda grejerna 🙂 jag gillar ju att prova och se grejer innan jag köper dom. men ack så smidigt det är att bara klicka hem grejer 🙂

  Linnea :>

  2010 10 11 || 22:50

 8. Så sant så, om ett par år kansk ejag inte har ngt jobb kvar eftersom att alla handlar på nätet :S hehe

  Haha, ja ibland funderar jag på om det inte vore lättare attt raka av håret och slippa alla “hårproblem” 😛

  tess

  2010 10 12 || 21:38

Lämna en kommentar:

Anti-Spam Quiz: