The Final Countdown!

23 kommentarer

Avslappning

Avslappning

Nedräkningen har börjat. 78.75% återstår av denna arbetsvecka, och på fredag klockan 12.00 inleds min tre veckor långa semester! Det blir en semester med vila i fokus – annat var det ju förra året när vi i stället gav oss ut på en cykelsemester från Kiruna till Ystad… Vi måste låtit oss luras av ordet “… semester“…

Övriga planer för semestern blir att träna vovvarna, fixa och dona här hemma, fotografera ett bröllop, samt försöka utföra lite förberedande arbete på vår kommande pool.

I år tog jag en liten kortare semester, och spar i stället semester tills nästa år då jag och Emmelie gifter oss. Jag håller tummarna att jag då kan få ta 6 veckors sammanhängande semester i stället.

Vad har du för planer för denna sommaren?

Skrivet av Henrik Olsson

2010 07 06 || 05:12

Publicerat i Baronen - In Real Life

23 svar to 'The Final Countdown!'

Subscribe to comments with RSS

 1. Lite kul med % inför semestern 😉

  Min man har också tre veckors semester i år (själv är jag hemma pga sjukdom) Lät intressant med er cykel tripp genom Sverige, ni måste ha sett mycket! Hur lång tid tog det att cykla?

  Vad kul att ni ska gifta er nästa sommar. Fint namn din blivande fru har, förresten… Min näst äldsta dotter (snart 17 år) heter också Emelie 😉 Hoppas du har möjlighet att ta 6 veckors semester nästa år, vore toppen!

  Vi har inte planerat årets semester så mycket, bättre att ta dagen som den kommer. Vi har dock hyrt en stuga utanför Lysekil i en vecka, blir lite repris på semestern 2000. Fast nu är vi sex i familjen, då var vi “bara” fem 😉

  Pippi

  2010 07 06 || 06:45

 2. Glömde…

  Vackert foto, jag gillar vatten det är mycket avkopplande!

  Pippi

  2010 07 06 || 06:47

 3. Dig kan man alltid lita på, så många som tar bloggsemester men inte du…..bra! Alltid lika kul att läsa :)Föresten såg att du har länkat till en massa bloggar…..men inte till min…..hmmmm.

  Allt gott!

  Angelica

  2010 07 06 || 06:54

 4. Sv: Ja jag väljer att bara ta 2 veckors semester åt gången då jag inte känner för att ha semester när min sambo ej är hemma, bättre att ta semester då han är hemma så vi får njuta av ledighet tillsammans 🙂

  Tommy

  2010 07 06 || 07:34

 5. Jag trodde också att jag skulle gå på semester klockan 12 på fredag, men så jag bedrog mig 😉
  Istället har jag redan påbörjat min semester 🙂 Det är otroligt lite att göra, så vi bestämde oss för att stänga företaget denna vecka. Det här innebär att jag har 5 veckors semester istället för 4 detta år. Första gången jag haft så lång sammanhängande ledighet.
  I och för sig så ska jag väl åka in till kontoret och kolla av posten en till två gånger denna vecka, men det tar ju bara några minuter, så det överlever jag.

  Vi kommer att vara ute vid torpet under semestern, med undantag för när jag och Lux ska på träningsläger, så bor vi inne i lägenheten istället, närmare till träningsstället då 🙂

  Maria

  2010 07 06 || 07:38

 6. Ja paket är alltid kul 🙂
  Fin solfjäder!
  Skönt med semester snart då 🙂

 7. Haha ja de vore en kräftskiva de ;P
  GUd vad härligt me bröllop, massa grattis kramar igen.
  Hoppas ni har en bra dag-skönt det ej är sol iaf

  stinis

  2010 07 06 || 10:34

 8. Det låter som din semester blir härligt och mysigt Ja, då man här har semester jämt så att säga, så blir det väl till att hyra sig en liten roddbåt ett antal gånger denna sommar och fiska å mysa ute på sjön. Å på kvällarna lär det bli träning med busen när ryggen helt gett upp sin värk. Härlig bild, ser verkligen frifullt ut .) Tack för ditt svar förresten och har ställt några till, hoppas att det går bra, annars hojta bara till, hi. Önskar en mysig Tisdag. Kramen

  Marre&Rasmus

  2010 07 06 || 10:38

 9. Nu måste det vara extra härligt med en semester då du kan vila 🙂 Jag kämpar med min c-uppsats denna månaden och nästa månad ska jag jobba, men jag klämmer in stranddagar då och då 🙂

  Charlene

  2010 07 06 || 11:37

 10. Helt underbart när man plötsligt hade en extra veckas semester 🙂
  Den vintern, den vintern… kom på mig själv att sitta och gnälla över värmen 😉

  Maria

  2010 07 06 || 12:10

 11. Ja,visst är det tråkigt! Jag köpte också en ny från biltema, det var den som blev stulen 🙁 men nu har jag en gammal monark och cyklar på, får väl se hur länge den håller 😉 ha en bra dag du också!

  Josefine

  2010 07 06 || 12:26

 12. Våra planer inför semsten är att bygga klar hus utvändigt.Tänkte fråga dig lite frågot eftersom du verkar kuna endel om hundar.Det är så att min tik på 7½år har den senaste tiden vart skendräktig till och från dom 5 senaste månaderna och det kan ta en vecka så är hon det igen har du något tips om vad jag kan göra?Jag har vart i kontakt med vete det ända jag har fått är några droppar som ska stoppa mjölken.Jag har ökat på motionen och minskat på maten.Förr så cyklade jag med henne,men nu är det för varmt för att cykla med henne känner jag.Jag känner mig så värdelös just nu.

  Carro

  2010 07 06 || 13:10

 13. Så skönt att du snart har semester!!

  Junitjej

  2010 07 06 || 13:18

 14. våra planer är nog mest bara åka bil ser det ut som ^^

  Jag har bytt från tvattlapp.blogg.se till http://tvattlapp.wordpress.com/

 15. …skönt med semester å bara ta de lite lugnt för du kör väl inte hela semestern med poolbygge å allt annat??..John var på Isle of Man i två v å ledig en v efter de så han tar semester i slutet på aug början på sept nångång…vi har inte planerat nått men vi drar säkert iväg å tältar nånstans med doggsen…älskar tältlivet…man sover så gott å vakna tidigt på morronen till fåglar å andra djur…

  Kicki

  2010 07 06 || 14:52

 16. Vad kanon härligt med semester 🙂 Men känns inte tre veckor lite litet 🙁

  Själv har jag 6 arbets dagar kvar innan min semester börjar. Jag jobbar ju skift och med 2 extra semester dagar blev det 5 veckor och 2 dagar i stället för 4 veckor 🙂

  Låter som bra planer att träna med vovvarna. Vinja och jag ska åka på två olika läger i sommar med en massa träning och det ska bli kanon kul 🙂 Fast det kommer ju självklart bli mycke mera träning än det hoppas jag…..Om bara det inte blir så jätte varmt ute.

  Sköt om dig och pussa lite på alla dina hundar från mig 🙂

  Ann-Margret & Vinja

  2010 07 06 || 15:24

 17. Ååh, jäklar! Cyklade ni så långt?!
  Hur tog ni er hem sen? Buss/tåg?

  Tråkigt med hunden, men det går ju heller inte behålla en hund som inte fungerar bra…

  Motorcykeltjejen

  2010 07 06 || 15:53

 18. haha nja, det är nog inget för mig att inte ha något hår på huvudet. Jag överlåter det hellre till dig 😉

  Cykelsemester lät väldigt roande 😛 hihi hur gick detta då? Men vad kul att ni ska gifta er. Längar till den dagen min man friar till mig. hihi…

 19. …Sv: ja visst känner man sig riktigt utsövd efter en natt i tält…den friska luften gör nog sitt till oxxå!*L*…kan inte tänka mig en stug eller husvagnssemester även om de e bekvämare…tjusningen med tältsemester e ju att de får vara lite primitivt oxxå…fixa käk i “snuskburken” bara de e ju underbart!! =P

  Kicki

  2010 07 06 || 16:52

 20. Åååå va härligt med semester!

  Annika

  2010 07 06 || 17:30

 21. Sv: ja visst smakar de mesta bra när man får vara ute i de fria, tända en grill å bara njuta av tystnaden å doften från grill å natur!

  Kicki

  2010 07 06 || 18:56

 22. Ok tack för svar :)!

  Hanna

  2010 07 06 || 21:48

 23. ja verkligen ! man kan inte lita på någon längre 🙁

  Josefine

  2010 07 06 || 21:57

Lämna en kommentar:

%d bloggare gillar detta: