När du vill…

1 kommentar

Viasat OnDemand

Viasat OnDemand

Hyr film online?

Tja, varför inte? Viasat OnDemand erbjuder Dig just den här möjligheten. Det är enkelt och väldigt billigt. Antingen kan du välja att betala för varje enskilt program/film, eller en mindre summa för att få tillgång till ett stort antal program/filmer under en hel månad. Eller varför inte betala några kronor för ett “paket” innehållande just det som du är intresserad av?

Paketen är indelade i fem enkla kategorier:

 • Filmpaketet
 • Sportpaketet
 • Underhållningspaketet
 • Dokumentärspaketet
 • Erotikpaketet

Vill man få tillgång till allt detta väljer man helt enkelt:

 • Totalpaketet

Billigt och bra! Fördelen är att du kan se vad du vill – när du vill. Människors arbetstider varierar, och man vill ju inte stanna hemma från jobbet bara för att TV-tablån inte passar med arbetstiderna!!

Nog är Viasat OnDemand bra på alla sätt och vis – men det finns några saker som jag saknar: Möjligheten att få hem pizza och godis i samband med att filmen börjar… kanske är detta en tjänst som kommer detta i framtiden?

Tills vidare får vi dock nöja och med den stora möjligheten att välja när vi vill bänka oss framför TV:n för att se vår favoritfilm…

… och det är verkligen inte illa!

Skrivet av Henrik Olsson

2010 05 11 || 17:07

1 svar to 'När du vill…'

Subscribe to comments with RSS or TrackBack to 'När du vill…'.

 1. De e väl baraq o ringa 2in1 🙂

  Meg

  2010 05 11 || 21:00

Lämna en kommentar:

Anti-Spam Quiz: