Ja, se datorer…

19 kommentarer

Datakunskap

Datakunskap

Ibland så sitter man här hemma och kliar sig ordentligt i huvudet… Datorn gör något som den inte ska, och den enda slutsatsen man kan dra är att det är ett fel som har gått sönder. Oftast finner man felet i mjukvaran, men ibland blir det även problem med hårdvaran… som den gången Debbie puttade ut en öl över datorn (Ja, hon gjorde faktiskt det!)…

Jag har aldrig varit den där kunniga killen när det kommer till datorer. Jag har i stort sett bara lärt mig vad jag behöver för att kunna använda en dator. Blir problemen allt för stora så kan man alltid vända sig till en kompis. Fast ibland önskar man att man kunde mer. Idag ligger en wordpress-mall på min hemsida, men i hemsidans tidiga historia så ville jag bygga en riktigt fin hemsida (något jag också misslyckades totalt med)… Jag är en mall-kille. Allt blir enklare så. Åtminstone till en början…

Gå en utbildning? Jo, det finns många att välja mellan för den som vill lära sig mer! När det kommer till Office känner jag att jag kan precis allt jag behöver kunna – speciellt när det kommer till word… men när det exempelvis gäller grafisk design eller systemutveckling… ja, då är man inte lika stor i käften.

Med tanke på att mitt arbete inte kräver några direkta kunskaper när det kommer till datorer så kan jag med gott samvete fortsätta laga fel med en hammare i verkstaden – något som är helt otänkbart i ett serverrum.

Jag tror inte dagen kommer då jag vidareutbildar mig som systemutvecklare eller något liknande. Motivationen för detta saknas helt – i stället gör jag som så många andra: Jag vänder mig till de som har ett stort intresse för sånt. Att göra något halvhjärtat är ju ingen höjdare…

Skrivet av Henrik Olsson

2010 03 11 || 17:17

19 svar to 'Ja, se datorer…'

Subscribe to comments with RSS or TrackBack to 'Ja, se datorer…'.

 1. Ja lite fynd blev det.

  Nicklas Strömberg

  2010 03 12 || 14:11

 2. nja inga större planer faktiskt mest bara lugnt, och spara på pengarna… hehe du då?! =)

  Luff

  2010 03 12 || 16:12

 3. vad trevligt! haah
  hoppas ni får det så kul 🙂

  tobie

  2010 03 12 || 16:36

 4. …JAAA…sylvassa e nog rätta ordet, lääängtar tills de nya kommer…ett par vinterkängor, två par byxor har gått åt å än har de små inte trillat ur munnen på henne…MEN de hör ju till valptiden sååå snart har jag hela å fina vader för de e hårt åtsatta!!…ha en trevlig helg å hoppas vädret fortsätter med sin soliga sida fram

  Kicki

  2010 03 12 || 17:05

 5. försent nu har jag ju gjort det!

  Ulrika

  2010 03 12 || 17:09

 6. …sv: Tack någon som förstår vad jag menade trots ett snurrigt inlägg!!!*L*

  Kicki

  2010 03 12 || 17:41

 7. Från IP: 89.101.239.95

  Din idiot plocka din hundbajs efter dig annars kommer jag dunka din potatishuve ..satana perkele !
  voi vitto din hörunge !

  Svar: Haha, kom du hem till mig lilla hjärtat så kan vi mysa. =)

  Lillafjänt

  2010 03 12 || 18:02

 8. så sant så sant

  Annika

  2010 03 12 || 18:24

 9. Sv: tack, du med!=)

  matilda

  2010 03 12 || 19:34

Lämna en kommentar:

Anti-Spam Quiz: