Framtiden har mycket att erbjuda…

25 kommentarer

Myskväll...

Myskväll...

… och det är min förhoppning att jag även i framtiden kommer att våga trotsa väder och vind och ta mig till och från jobbet på cykel…

Det är bekvämt att köra bil. Väldigt bekvämt… men bekvämlighet kostar också. Dagens bensinpriser är inte precis något som gynnar oss bilister… Nu har jag inte valt att börja cykla den drygt 12 km långa vägen till jobbet för att snåla in på bensin. Allt detta är snarare en del i “Den Stora Vandringen”. Att komma igång med träningen, och att på bästa sätt utnyttja tiden. Min träning måste vara hårdare än vovvarnas – och cyklandet får bli en extra del av det.

Jag är heller inte helt främmande för att börja styrketräna… ja, du hör ju hur engagerad jag är..!

Idag har jag dock klarat av mina åtaganden, och nu väntar i stället en lugn och härlig afton här hemma på godset. Kanske kan man rent av sätta en liten mysstämpel på denna afton?

Förr i tiden spelade man ofta olika sällskapsspel i goda vänners lag, men idag hinner man inte med sådana spelkvällar på samma sätt… Men det finns ännu hopp! Onlinespel – och mängder av sådana!!  Några av mina stora favoriter är helt klart några välkända klassiker; sänka skepp, fia med knuff och schack! Sällskapsspel är mer än just spel – bland vänner handlar det inte om att vinna, utan det handlar om att umgås. Ett kul tidsfördriv för den kräsne. Har du inte ägnat dig åt onlinespel tidigare så kan jag varmt rekommendera detta!

Fördelen med onlinespel är ju att man inte kan tappa bort (eller råka svälja) viktiga delar till spelen…

Skrivet av Henrik Olsson

2010 03 03 || 18:31

25 svar to 'Framtiden har mycket att erbjuda…'

Subscribe to comments with RSS or TrackBack to 'Framtiden har mycket att erbjuda…'.

 1. Ja, vet inte alls var tiden tar vägen… Den bara e borta =/
  Visst e den fin, jag e helnöjd =)

  Linda

  2010 03 05 || 14:27

 2. sv: Haha joo du har alldeles rätt! 🙂 Jag borde också komma igång med min träning. Men när man har varit sjuk i typ tre veckor så är man inte så himla sugen på att ta tag i sånt x) Men men.. så får det bli. I alla fall till våren =)

  Hanna

  2010 03 05 || 14:48

 3. …hoppas ni har lika underbart väder som oss, då har du snart bar backe å cykla på…de e heeelt fantastiskt!! ha en trevlig helg

  Kicki

  2010 03 05 || 15:22

 4. haha visst va de : )) tack desamma

  Jonnie

  2010 03 05 || 15:44

 5. ja absolut, hade den tanken oxxå att fråga!!*L*

  Kicki

  2010 03 05 || 15:47

Lämna en kommentar:

Anti-Spam Quiz: