En dag i mängden…

4 kommentarer

Vakthundar

Vakthundar

Väl hemkommen kan jag konstatera att hundarna vaktat huset väl…

Rutinen vid hemkomsten är alltid densamma. Jag kopplar in motorvärmaren, släpper ut hundarna i den stora hundgården och tänder sen kaminen (värme är viktigt här hemma) innan jag sätter mig ner och pustar ut. Kanske laddar jag käften med snus trots åtskilliga tankar på att sluta snusa… jag har helt enkelt inte kommit fram till att jag vill sluta snusa. Så märken efter dessa dosor kommer även i fortsättningen att pryda mina kläder. Kanske inte helt förkastligt – det är ju trots allt väldigt gott att snusa.

De mängder av snö hindrar lite mina möjligheter till att spatsera fritt i skogen. Alla vägar är inte skottade och därför begränsas möjligheten att röra sig fritt. När väl snön börjar smälta kommer vägarna bitvis att förvandlas till lervälling. Även detta sätter käppar i hjulen när det kommer till motion… I morse när jag åkte till jobbet kunde jag konstatera att vägarna var hyfsat torra – vilket gav mig idéen att man kanske kunde börja cykla till jobbet. Dagens snö och regn satte stopp för mina planer. Motion är visserligen viktigt men man ska inte behöva riskera livet för att få den…

Det är ju som bekant torsdag idag, och tröttheten (i kombination med det kommande mörkret) får mig att vilja stanna inne i värmen i stället för att skotta snö… så jag surfar runt på nätet i jakt på nyheter som  kan vara av intresse. En intressant nyhet är att Jesus avbildats med ett ölglas och en cigarett… tydligen har detta märkligt nog upprört väldigt många. Jesus var ju trots allt människa och att avbilda honom som  människa är väl inte så hemskt även om ciggen och ölglaset inte passar rent tidsenligt… Låt oss bara lägga locket på. När det kommer till tron på Jesus kanske vi slipper fler märkliga uttalanden från Carola på aftonbladet.se?

Läs gärna själv om vad som är aktuellt på Aftonbladet, DN, Expressen och Dagen. Kanske hittar du något intressant… Nu tänker jag lägga lite tid på att mysa lite i soffan framför tvn…

Skrivet av Henrik Olsson

2010 02 25 || 17:33

Publicerat i Baronen - In Real Life

4 svar to 'En dag i mängden…'

Subscribe to comments with RSS or TrackBack to 'En dag i mängden…'.

  1. Haha, vad söta dom e …

    Sv: Ja, luktar fruktansvärt gott =) Nja, vet inte riktigt.. Har inget särskilt planerat… Beror lite på vädret… Själv då? Händer nåt skoj?

    Linda

    2010 02 25 || 17:51

  2. Skoj… Du hinner bli på humör =)

    Linda

    2010 02 25 || 19:48

  3. Jaa, exact! Pengarna ska man vara rädd om.

    tobie

    2010 02 26 || 01:40

  4. haha! “Andy” är nog bra dum i huvvet, speciellt om han heter Ulf och bor i Täby! kolla din mail… 🙂

    ha de gött o trevlig helg!

    Henke

    2010 02 26 || 09:21

Lämna en kommentar: