Hur ser din privatekonomi ut?

4 kommentarer

Pengaträd?

Pengaträd?

 

Många människor får varje månad vända lite extra på varje krona för att få det att räcka till, och en stor del av orsaken är ofta flertalet smålån kombinerat med höga räntor och avgifter. Att samla smålån till ett stort lån kan spara tusenlappar varje månad – och därigenom blir inte vardagen lika ansträngd, och man kommer lättare att kunna unna sig det där lilla extra i stället för att ständigt stirra ner i en tom plånbok i slutet av varje lön.

Bankbolaget.se kan erbjuda dig både en kortsiktig och långsiktig lösning på problemet. Jag ringde själv till Bankbolaget.se och fick prata med en som hette Katarina. Mitt första intryck av Bankbolaget.se var att de kunde erbjuda både snabb service och trevlig personal – en egenskap hos ett företag som alltid uppskattas.

Mitt ärende gällde ett banklån. Tänkte jag skulle testa att låna pengar för att själv lösa ut två av mina lån mot ett stort – och därigenom själv spara lite pengar på kuppen. Med tanke på mitt kommande äventyr under 2011 är varje sparad krona guld värd – och Bankbolaget.se ska hjälpa mig med det. Pengarna jag sparar på detta ska jag försöka sätta in på ett låst sparkonto som jag kan dra nytta av från och med 1 juni 2011 – dvs dagarna då den stora vandringen eventuellt tar sin början.

Jag kan varmt rekommendera Bankbolaget.se. Ring själv och hör vad de kan hjälpa just dig med: 0770-455 903. Varför betala mer varje månad än man behöver?

Alla vet att pengar inte växer på träd, men genom att kontakta Bankbolaget.se kan du spara pengar!

Skrivet av Henrik Olsson

2010 01 26 || 12:23

4 svar to 'Hur ser din privatekonomi ut?'

Subscribe to comments with RSS or TrackBack to 'Hur ser din privatekonomi ut?'.

 1. tack! det var dock mindre trevligt med bakfyllan haha

  olatidman

  2010 01 26 || 13:22

 2. Vill bara tipsa om en bra blogg, min hundpolares,
  Fredrik Steen. Han som hade “Hundcotchen” på Tv4 i höstas.
  Gå in på Djur Magazinet.se å klicka dej fram till bloggen. Han har mycket vettigt å seja.
  Ha De

  Svar: Tack för tipset =)

  kalmariten

  2010 01 26 || 17:09

 3. haha, ja kärt barn har många namn 😉

  tobie

  2010 01 26 || 17:21

 4. Finns ju annars massa sajter på nätet som jämför olika lån.

  Alltid bra innan man ansöker!

  John

  2010 04 30 || 21:16

Lämna en kommentar:

Anti-Spam Quiz: